Vastgoedtype

Zorgvastgoed

Hoe belangrijk en bepalend gebouwen in het zorgdomein ook zijn, uiteindelijk draait alles om één ding: de allerbeste zorg. We ondersteunen bij de huisvesting en het vastgoed die daarvoor zorgt. Allesomvattende oplossingen voor vastgoed en faciliteiten in de (woon)zorg, voor betere resultaten en gezondere gemeenschappen.

gettyImages-1212101211_healthcare

Voor beleggers

Meer over investeren

Met nuttige inzichten, waardevolle data en praktische strategieën helpen we impact maken met zorgvastgoed.

Lees meer

Wij staan midden in de zorg- en vastgoedmarkt en zijn daardoor als geen ander in staat om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Daarnaast adviseren wij je over elk aspect van je belegging: van aankoop tot verhuur en van waardebepaling tot financiering. Zo ben jij verzekerd van een passende en impactvolle investering.

In samenwerking met investeerders en gebruikers van zorgvastgoed leveren wij allerlei diensten in elke categorie van (woon)zorgvastgoed, zowel in de cure als de care: advisering, aankoop en aanhuur, debt & structured finance, waardebepaling, vastgoedbeheer, verhuur en verkoop.

Voor zorginstellingen

Meer over huisvesting & locatiekeuze

Beproefde en gerichte oplossingen voor elk onderdeel van zorgvastgoed en -huisvesting als de omgeving waar mensen werken, wonen en verblijven.

Lees meer

De ervaring van cliënten en medewerkers staat op één samen met het belang en strategie van de organisatie Daarom gaan we samen aan de slag met gebouwen en locaties die de zorg ondersteunen en organiseren dat zo dat je het als zorgorganisatie goed geregeld hebt. We adviseren je onder meer over je ruimtegebruik, helpen bij het vinden van geschikte locaties, de optimale waarde uit de locaties te halen en kijken met je mee naar risicobeheersing. Zo krijg je en houd je grip op je vastgoed.

Gerelateerde diensten

Gerelateerde inzichten