Vastgoedtype

Kantoorvastgoed

Of je nu belegt in een kantoor of er gebruik van maakt: het vastgoed moet passen bij je organisatie, wensen en doelen. Wij adviseren jou over de beste beleggings- of huisvestingsstrategie.

office-hero-972x1296

Huisvestingsoplossingen voor huurders

Huisvesting & locatiekeuze

Jouw organisatie verdient de beste huisvesting en voorwaarden. Daar zijn flexibele, schaalbare oplossingen voor zodat je operationeel en financieel ...

Bekijk dienst

De werkplek is allesbepalend voor je organisatie. Van de uitstraling naar klanten tot de prestaties en het welzijn van je medewerkers: je kantoor moet naadloos aansluiten bij je organisatie én je mensen. Wij helpen je onderzoeken wat dat betekent voor je huisvesting. En bieden je vervolgens de deskundige oplossingen om wat met die informatie te doen. Van interieurdesign tot een compleet nieuw werkplekconcept – of zelfs een ander kantoor: wij zorgen dat jij op de juiste plek zit.

Vastgoedoplossingen voor beleggers

Investeren, Financieren & Taxeren

Signaleer beleggingskansen en benut ze optimaal met ons deskundige investerings-, financierings-en taxatie-advies.

Bekijk dienst

Huurders bepalen het succes van je kantoorbelegging. Daarom is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van belangrijke trends op de kantoorgebruikersmarkt, zoals hybride werken. Wij weten wat eindgebruikers willen, zoeken en verwachten, en vertellen jou daar graag alles over. Daarnaast helpen we je onder meer bij de verkoop, financiering, waardering en het beheer van je pand of portefeuille.

Wat we ook doen

C-label: eerste duurzaamheidshorde kantoren

De sector maakt zich klaar voor de komende verplichting, maar ook de route erna. Hoe blijven eigenaren baas over eigen routekaart?

duurzaamheid-kantoren-ctabreaker-1424x1146

Gerelateerde inzichten