Ons team - bestaande uit meer dan 700 professionals verdeeld over 7 kantoren door heel Nederland, werkt samen in elke regio en in elke vastgoedsector.

CBRE Kantoren in Nederland

 • office-amsterdam-752x752

  Hoofdstad en zakelijke hart van Nederland in alle sectoren, mix van internationale business allure, toeristische aantrekkingskracht en Amsterdamse eigenheid.

 • WTC Den Haag

  Den Haag

  De binnenstad van Den Haag. Met vooraan het de grachten en het hof van Den Haag en in de achtergrond het zakelijke district. De foto is genomen bij een lichte schemering en brengt een rustige avond sfeer.

  Onze experts in regio Den Haag zijn van alle markten thuis – letterlijk. Of het nu gaat om woonontwikkelingen, technische laboratoria of kantoorgebouwen: dankzij onze data-gedreven, multidisciplinaire én lokale aanpak zorgen we dat onze klanten optimale resultaten behalen.

 • Een foto van de binnenstad van Eindhoven. Waarbij je op de voorgrond een autoweg ziet met een splitsing en in de achtergrond moderne kantoorgebouwen.

  Midden in de technologieregio Brainport Eindhoven staat ons regiokantoor Eindhoven, van waaruit onze lokale experts de vastgoedmarkt in Noord-Brabant en Limburg bedienen.

 • MyOffice

  Groningen

  De binnenstad van Groningen

  Vanuit ons CBRE-kantoor Groningen bedienen we de Noord-Nederlandse vastgoedmarkt. Van Leeuwarden tot Emmen en van Heerenveen tot de Eemshaven.

 • Central Post

  Rotterdam

  De skyline van de stad Rotterdam met in het midden de Erasmusbrug.

  Sinds 2010 heeft CBRE een vestiging in Rotterdam in gebouw Central Post. Ons team heeft hart voor de stad en kent de lokale vastgoedmarkt door en door.

 • WTC Utrecht

  Utrecht

  De binnenstad van Utrecht, met in de achtergrond de Domtoren en op de voorgrond de verlichte kanalen. In het water zie je een reflectie van de binnenstad en de Domtoren.

  Vanuit het Central Business District, direct naast het centraal station, biedt ons lokale team je waardevolle inzichten in al je huisvestingsvraagstukken.

 • The City Post

  Zwolle

  Een close-up van de Peperbus in Zwolle. Deze toren kleurt helder in de bewolkte achtergrond.

  Dagelijks denken we vanuit Zwolle en Groningen na over de toekomst van onze regio, en over duurzame vastgoedoplossingen die daarbij passen.

Lees meer over

 • Wij bieden ambitieuze talenten een inspirerende werkomgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wanneer jij beter wordt en groeit, doen wij dat namelijk ook.

 • Met meer dan 115.000 professionals in meer dan 100 landen is CBRE de wereldleider in commerciële vastgoeddiensten en investeringen.

 • Hoe meer perspectieven we hebben, hoe meer dimensies we zien. Maak kennis met de mensen die onze branche naar de toekomst leiden.