Vastgoedtype

Logistiek en industrieel vastgoed

Er liggen een hoop kansen voor logistieke beleggers, ontwikkelaars en dienstverleners. Wij helpen je die benutten.

industrialandlogstics-hero-972x1296
Van grootschalige distributiecentra tot cityhubs, van last mile delivery tot flitsbezorging: een effectieve, toekomstbestendige logistiekstrategie staat of valt met strategische vastgoedlocaties en een efficiënte, moderne supplychain. Wij bieden je vastgoedoplossingen op maat.
iloccupier

Voor huurders en gebruikers

Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het gebruik van je industriële vastgoed of  het vinden van een strategische locatie voor je logistieke vastgoed.
industrialandlogstics-moduleu2-1424x1068

Voor beleggers, eigenaren en ontwikkelaars

Wij halen het maximale uit je vastgoed.

Onze diensten

 • Investeren, financieren & taxeren

  Boost je beleggingsprestaties met de hulp van onze adviseurs en hun realtime inzichten, gekoppeld aan kapitaal en kansen in elke sector en ieder vastgoedtype.

  Lees meer
 • Huisvesting & locatiekeuze

  Anticipeer op kansen en voer succesvolle vastgoedstrategieën uit met de juiste locatie. Onze analisten en hun technologische hulpmiddelen helpen je daarbij.

  Lees meer
 • Design & projectontwikkeling

  Houd elk onderdeel van je bedrijfs- of beleggingsstrategie tegen het licht. Zo ontwikkel je vastgoedoplossingen die jou helpen je doelstellingen te bereiken.

  Lees meer
 • Vastgoed- & portfoliobeheer

  Beperk je kosten, verhoog je efficiëntie en creëer betere ervaringen op je locatie. Onze specialisten bieden jou de schaalgrootte, supplychainexpertise en innovatieve technologieën om het voor elkaar te krijgen.

  Lees meer
 • Bedrijfsoptimalisatie

  Elk aspect van vastgoed is kansrijk. Profiteer van onze schaal en expertise om je visie en doelen optimaal te ondersteunen.

  Lees meer

2023

European Logistics Occupier Survey

2022-north-america-industrial-big-box-feature-breaker-1856x1044

Inzichten van meer dan 100 huurders en gebruikers

De European Logistics Occupier Survey bevat antwoorden van de grootste logistieke gebruikers. Om zo inzicht te verkrijgen in de uitdagingen en de toekomstige vraag naar logistiek vastgoed in alle sectoren.

Lees meer

Gerelateerde inzichten