Investeren, financieren & taxeren

Vastgoedfinanciering

Voor het investeren of (her)ontwikkelen van commercieel vastgoed is een goede vastgoedfinanciering nodig.

debt-and-structured-finance-hero-972x1296

Onze USP’s

 • Strategisch portfolio advies inclusief ESG, met een duidelijke visie op je vastgoed (financierings) mogelijkheden
 • Snel en zorgeloos een financieringsaanvraag doen
 • Sterke relatie met banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, debt funds, family offices
 • Diepgaande relaties met 300+ financiers en eigen vermogen verstrekkers
 • Je kunt gebruik maken van het (inter)nationale netwerk van de CBRE-organisatie

Samen zoeken we naar de beste vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering aanvragen

Onze ervaren financieringsspecialisten zoeken samen met jou naar de beste oplossing voor het financieren van jouw vastgoed. We helpen je bij het aanscherpen van je strategie en benaderen gericht financiers in ons netwerk. Zo verhogen we de kans dat je in korte tijd een vastgoedhypotheek met gunstige voorwaarden afsluit.

 1. Divers financiersnetwerk binnen en buiten Nederland

  In commercieel vastgoed is geen financieringsaanvraag hetzelfde. Daarom onderhouden we een divers netwerk van financiers, waarbinnen we nauw contact hebben met banken en beleggers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we je vaak verschillende financieringsoplossingen presenteren en je strategisch adviseren. Door op inhoud een brug te slaan tussen je aanvraag en geschikte financiers, verhogen we de kans dat je verzoek slaagt.
 2. Compleet advies met oog voor je asset(s)

  Als ervaren vastgoedpartij weten we wat er bij investeringen in onroerend goed komt kijken. Hierdoor kunnen we je financieringsaanvraag verrijken met heldere prognoses over het verloop van je project. Dat geeft financiers meer zekerheid en vergroot de kans dat je verzoek wordt geaccepteerd. Denken we dat je project meer kans maakt als je het op specifieke punten bijstuurt, bijvoorbeeld op duurzaamheid of je verhuurstrategie? Dan vertellen we je dat natuurlijk ook.
 3. Maatwerk door ervaren specialisten

  Ons team bestaat uit vakmensen met jaren ervaring in de financiers- en vastgoedmarkt. Vanuit Nederland doen we zo’n vijftig transacties per jaar, van klein tot groot. Kortom: we zijn niet snel verrast en kunnen je op hoog niveau adviseren. Is je vraag relatief overzichtelijk? Ook dan staan we voor je klaar. Een vastgoedhypotheek vinden is maatwerk, dus we focussen exact op wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Vastgoedfinanciering aanvragen

Contact