Sectoren

Advocatenkantoren

Bedrijfsstrategieën opstellen voor jouw advocatenkantoor aan de hand van ons eigen marktonderzoek en op basis van onze tientallen jaren ervaring in het adviseren van elke juridische markt in Nederland.

law-firms-hero-972x1296

Technologische ontwikkelingen, demografische verschuivingen en nieuwe klantbehoeften hebben impact op de toekomstige bedrijfsvoering van advocatenkantoren – en daarmee op hun vastgoedwensen. Ondanks de cultuur van traditie en gewoonte, blijkt het einde van een huurcontract nu hét moment om efficiëntere, winstgevendere en innovatievere werkplekstrategieën door te voeren. Met onze tools en expertise kunnen we je helpen richting het kantoor van morgen.

  • Wereldwijde commitment: neem zelfverzekerde beslissingen, onderbouwd door ons gezamenlijke netwerk aan lokale vastgoedprofessionals en mondiale inhoudelijke experts.
  • Gestaafd door data: krijg unieke toegang tot uitgebreide onderzoeken en data.
  • Deskundige professionals: onze marktinformatie en uiteenlopende diensten leveren jou een breed scala een strategisch advies en transactie-ondersteuning op.

Gerelateerde diensten

Klantverhaal

Loyens & Loeff

Van lege kavel naar high-end kantoortoren

Internationaal advocatenkantoor Loyens & Loeff schakelde CBRE in om de bouw van hun kantoor in Amsterdam van begin tot eind te bewaken en coördineren.

Lees meer

Contact