Investeren, Financieren & Taxeren

Taxatie & Waarderingsadvies

Een integere, onafhankelijke en realistische waardebepaling van vastgoed. Dat vraagt om een vooruitziende én een brede blik op waarde, met ruimte voor verschillende scenario’s.

l2-valuation-and-advisory-basic-hero-972x1296

Benut de werkelijke waarde van je vastgoed

Direct je taxatie offerte aanvragen?

De waarde van je vastgoed is een belangrijke factor voor je vastgoedbeslissingen. De markt van vandaag kan morgen helemaal anders zijn. Daarom heb je uitgebreide, realtime data nodig. Én bekwame professionals, die daar nuttige inzichten en analyses uit kunnen halen. Wij helpen je aan inzicht in de werkelijke waarde van je vastgoed. Hiervoor gebruiken we betrouwbare vastgoedinzichten en werken we met de meest erkende professionals in de markt.

Vastgoedtypes

 • $name

  Of je nu belegt in een kantoor of er gebruik van maakt: het vastgoed moet passen bij je organisatie, wensen en doelen. Wij adviseren jou over de beste beleggings- en huisvestingsstrategie. 

 • $name

  Grote delen van de retail zijn blijvend veranderd door e-commerce. Toch liggen er nog genoeg kansen. Met behulp data en kwalitatieve kennis navigeren we beleggers, eigenaren, ontwikkelaars en retailers naar succes.

 • $name

  Van grootschalige distributiecentra tot cityhubs, van last mile delivery tot flitsbezorging: een effectieve, toekomstbestendige logistiekstrategie staat of valt met strategische vastgoedlocaties en een efficiënte, moderne supplychain. Wij bieden je vastgoedoplossingen op maat.

 • $name

  Onze specialisten volgen woningmarktontwikkelingen op de voet en adviseren beleggers, corporaties en ontwikkelaars over hun activiteiten en uiteenlopende portefeuilletransacties. Met die ervaring en expertise gidsen we je door deze dynamische sector.

 • $name

  Hotelvastgoed vergt veel specialistische kennis. Dankzij onze creatieve en praktische ervaring met horeca en vastgoed in binnen- én buitenland, kunnen wij je die bieden.

 • $name

  Dankzij onze marktexpertise en lokale kennis kunnen we je helpen in elke deel van de levenscyclus van je pand. Van inspelen op relevante trends tot de consolidatie van je vastgoed, faciliteiten en technologische systemen in één operationeel en financieel model: wij zijn je datacenterpartner.

 • $name

  Complete oplossingen voor vastgoed en faciliteiten in de gezondheidszorg, voor betere patiëntresultaten en gezondere gemeenschappen.