Carrière

Over de CBRE Academy

Waarde toevoegen aan vastgoed, dat is wat wij doen.

Sales Careers_sales_972x1296

Onze CBRE Academy

Via de academy kun jij je specialiseren binnen een vakgebied, je leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen of uitgroeien tot een allround professional binnen onze organisatie. De keuze is aan jou.

De fundering voor jouw vastgoedcarrière

Binnen de Academy bieden we een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden, zoals workshops, trainingen, coaching en intervisie. De inhoud en organisatie is in handen van professionele opleidingsinstituten, die in samenspraak met onze HR-afdeling de programma’s voor ons op maat maken. Daarnaast faciliteren we (externe) vakgerichte opleidingen op individuele basis, zoals de Master of Real Estate.

Kennisdeling

Regelmatig organiseren we CBRE Lectures. Tijdens deze kennisoverdrachtsessies van eenhalf uur geeft een collega een toelichting op een actueel onderwerp aan een kleine groep collega’s. Daarnaast word je als medewerker van CBRE regelmatig uitgenodigd voor een lunch met een director van een business unit, om op informele wijze kennis en ervaringen uit te wisselen.

Het programma

Onze interne CBRE Academy stelt je in staat te groeien als professional én als persoon. Zowel starters als mensen met ervaring bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma dat meegroeit met de inhoud en zwaartevan je functie. In overleg met je leidinggevende bepaal je welke doelen je wilt bereiken en hoe je jouw capaciteiten optimaal kunt benutten. Zo bepalen we samen de invulling van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Word lid van onze Talent Community

Blijf op de hoogte van de nieuwe vacatures en het laatste nieuws.

Contact

  • Anne de Boer

    Senior Recruiter bij CBRE Advisory & Services

    Foto van Anne de Boer
  • Valérie van der Kloot Meijburg

    Recruiter bij CBRE Advisory & Services

    Foto van Valérie van der Kloot Meijburg