Winkelruimte - Zoek door heel Nederland naar jouw volgende locatie

Op zoek naar winkelruimte om te huren? Van luxe winkels in binnenstedelijke winkelstraten en mixed-use tot kleine en grote winkelcentra. CBRE heeft experts in alle delen van Nederland die je kunnen helpen met je zoektocht.

Als je op zoek bent naar beschikbaar retailvastgoed om je bedrijf uit te breiden of te vestigen, dan is dit het juiste adres. Er is een breed scala aan winkelruimtes beschikbaar voor huur, variërend in grootte, locatie en prijs, waardoor je de perfecte plek kunt vinden die aan jouw behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een klein boetiekje in een pittoreske straat of een groot warenhuis in een bruisend winkelcentrum, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Als wereldleider op het gebied van vastgoedadvies, heeft CBRE een ongeëvenaarde kennis van de retail vastgoedmarkt. We kunnen je door het volledige proces begeleiden, van het identificeren van de perfecte locatie tot het onderhandelen over de beste huurvoorwaarden. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar uitbreiding, CBRE biedt uitgebreide ondersteuning om het retail vastgoed te vinden dat het beste aansluit bij uw zakelijke behoeften en groeidoelstellingen.

Winkel huren

Zoek in elke stad en in ieder dorp van Nederland naar geschikt commercieel vastgoed dat beschikbaar is voor huur, van een kleine boetiek tot aan een complete outlet.

Winkelier die arbeid verricht in zijn gehuurde winkel