Sectoren

Hoger onderwijs

Alles voor een uitzonderlijke experience van studenten en medewerkers.

education-hero-972x1296
Onderwijsinstellingen staan voor uiteenlopende uitdagingen: van bekostiging tot beheer van de gebouwen, van de beste studenten en collega’s aantrekken tot belangrijke maatschappelijke en verduurzamingsvraagstukken. Deze kwesties vereisen aandacht – óók omdat ze kansen opleveren. Wij helpen deze optimaal te benutten en risico’s te beperken. 
 
Onze multidisciplinaire teams dragen bij aan een positieve leer- en onderzoeksomgeving, zodat studenten en academici het beste in zich naar boven kunnen halen. 
 
Waar studenten met onze dienstverlening in aanraking komen, zorgen wij ervoor dat hun ervaring wordt verrijkt. Daarnaast stemmen we onze activiteiten volledig af op de behoeften van je medewerkers en de academische gemeenschap. Zo laten we een onuitwisbare indruk achter, bij iedereen in je gebouwen. 
 
We hebben waardevolle samenwerkingsverbanden over de hele wereld. Dit brengt ons in de unieke positie om best practices te delen en oplossingen op maat te ontwikkelen voor je vastgoed.

Onze diensten

Gerelateerde Diensten

Gerelateerde inzichten

  • Ontdek de mogelijkheden van elke ruimte met onze deskundigen die innovaties brengen in fysieke omgevingen voor elke vastgoedtype of sector.