Kantoor

Amsterdam

Hoofdstad en zakelijke hart van Nederland in alle sectoren, mix van internationale business allure, toeristische aantrekkingskracht en Amsterdamse eigenheid.

Een ruime kamer met planten, mensen die op banken zitten en een eettafel. De ruimte biedt een comfortabele en ontspannen sfeer.

CBRE Amsterdam

CBRE The Core

Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam

Routebeschrijving

Alle vastgoed-en huisvestingsexpertise is bij CBRE Amsterdam aanwezig. Voor opdrachten door heel Nederland en voor de teams die zich specifiek op de Amsterdamse regio richten. We staan dicht bij onze klanten, sparren over hun vastgoed of huisvesting en zorgen dat zij de beste keuzes maken met onze kennis over de Amsterdamse markt.
Een vrouw staat achter een tafel, omringd door verschillende boeken en papieren. Ze lijkt de boeken te bekijken, mogelijk door te bladeren of haar werk te ordenen. De tafel is gevuld met verschillende boeken, waarvan sommige voor haar zijn geplaatst, terwijl andere verspreid over de tafel liggen. Naast de boeken staan er ook een paar stoelen in de scène, één vlakbij de vrouw en één verder weg. Er staat een handtas op de grond bij de vrouw en er hangt een klok aan de muur boven haar. De scène geeft het gevoel van een drukke werkomgeving.
Case study

Hoofdkantoor CBRE Nederland

Met de realisatie van ons nieuwe hoofdkwartier zijn we bij een nieuw hoofdstuk aanbeland. In een voormalige autogarage in het Schinkelgebied in Amsterdam brengen we innovatie tot leven en krijgt ondernemerschap volop de ruimte.

Actuele aanbod van kantoorruimtes in Amsterdam

Benieuwd naar het actuele aanbod van kantoorruimtes in Amsterdam? Bekijk het hier.

cbre-investment-covid-cta-artikel-kantoren-v2

Beschikbare woningen in Amsterdam

residential-real-estate-featured-content-breaker-1664x936
Benieuwd naar het actuele aanbod in Amsterdam? Zoek door tientallen huur- en koopwoningen.

Ontmoet het team

  • Erik Langens

    Executive Director Capital Markets

    Foto van Erik Langens

    Expertise: Quote: "De professionalisering en internationalisering van de Nederlandse vastgoedmarkt interesseren mij en CBRE loopt voorop als het gaat om deze trends. Door mijn ervaring en de vele services van CBRE kan ik echt waarde toevoegen voor onze cliënten."