Zwolle

Authentieke woningen in de binnenstad van Zwolle

Vastgoedmarkt Zwolle

Lokaal impact maken met internationale vastgoedkennis

CBRE Zwolle

The City Post

Westerlaan 123
8011 CA Zwolle

Routebeschrijving

Noordoost-Nederland groeit in rap tempo en onze lokale vastgoedexperts bewegen mee. Dagelijks denken we vanuit Zwolle en Groningen na over de toekomst van onze regio, en over duurzame vastgoedoplossingen die daarbij passen.

Vanuit de Hanzestad Zwolle en studentenstad Groningen bedienen we heel Noordoost-Nederland: een uitgestrekt gebied van Friesland, Groningen en Drenthe tot aan Overijssel, Flevoland en Gelderland.

Ondanks dat de ruimte er schaars is, zijn de steden in al die provincies de laatste jaren gegroeid. De vraag naar vastgoedoplossingen neemt daardoor toe. Waar die behoefte ligt, verschilt per regio. Doordat onze experts op verandering anticiperen, weten ze precies wat elk gebied en elke gebruiker nodig heeft. Hoe ziet de omgeving er straks uit en hoe werken we in de toekomst? Welke vastgoedbehoeftes en -oplossingen passen daarbij?

Voor die vraagstukken hebben we alle kennis en kunde in huis om je verder te helpen: van projectmanagement tot financiering, van design tot aanhuur en van development monitoring tot verkoop. Zo adviseren we bedrijven, maar ook vastgoedeigenaren.

Toekomstplannen maken met data

We werken datagedreven en daar pluk je als klant de vruchten van. We houden alle verschillende vastgoedsectoren scherp in de gaten en weten zo precies wat er speelt. Maar ook welk doel iedere locatie dient, welke contracten en energielabels eraan vastzitten en dus: hoe we de best passende vastgoedoplossing voor je kunnen vinden.

Met die informatie zorgen we er namelijk voor dat je winkel, kantoor, wooncomplex of distributiecentrum optimaal tot z’n recht komt. Bovendien voelen we ons ook verantwoordelijk voor de toekomst van de regio – die schetsen we uiteindelijk samen. Zo geeft onze datagedreven aanpak niet alleen ons, maar ook gemeenten inzicht in wat er de komende tien jaar bijvoorbeeld moet gebeuren op het gebied van wonen, werken en winkelen.

Nieuwe werkplekken op A-locaties

Hybride werken heeft onze visie op kantoren voorgoed veranderd. Remote werken deden we natuurlijk al langer, maar de pandemie versterkte dit alleen maar. Omdat we zo flexibel zijn, maakt de afstand tussen onze woon- en werkplek steeds minder uit. Maar om een kantoorbezoek toch aantrekkelijk te houden, zetten organisaties steeds hoger in op voorzieningen en bereikbaarheid.

Moderne, duurzame gebouwen op A-locaties zijn populair: ze voldoen aan de juiste klimaateisen, zijn centraal gelegen en fossielvrij bereikbaar. Daarmee vind én bind je makkelijker nieuw talent. De stijgende vraag naar eersteklas werkplekken zorgt alleen wel voor een mismatch tussen vraag en aanbod in de regio. Daar schieten onze experts te hulp. Omdat ze de markt haarscherp in de gaten houden, weten ze precies waar en wanneer er geschikte bedrijfspanden voor je vrijkomen in de regio.

We werken datagedreven en heel lokaal, dus we kennen de regio als geen ander. Door die combinatie leveren we altijd advies op maat en helpen we organisaties groeien.
Alwin RijpstraSenior Director, City Leader Noordoost Nederland
Person Image

Ruimte maken voor industrie en logistiek

Terwijl kenniswerkers de stad domineren, strijken logistieke en productiebedrijven juist neer in de gebieden eromheen. Ook daar is de ruimte beperkt, dus het probleem blijft hetzelfde: geschikte bedrijfsgronden zijn nauwelijks beschikbaar. Geen grond betekent geen bewegingsvrijheid voor ondernemingen en dat staat groei in de weg. We vinden het belangrijk om deze organisaties in de regio te houden, omdat ze een belangrijke rol spelen in de lokale economie.

Daarom gaan we terug naar de tekentafel, want groeiambitie vraagt om ruimte. We grijpen de kans om verouderde gebouwen te herontwikkelen tot efficiëntere en duurzamere locaties. We denken graag met je mee over toekomstbestendige vastgoedopties.

Zorg goed voor je vastgoed

Daarnaast verdient zorgvastgoed aandacht. Onder andere vanwege de verschuiving van intra- naar extramurale zorg. Hierdoor blijven ouderen steeds langer thuis wonen, ook in deze regio. Daarom moet tot 2050 maar liefst één op de drie nieuw te bouwen woningen een zorgwoning zijn. Een gigantisch aandeel, dat net als de rest van de markt duurzaam moet zijn.

Dankzij onze multidisciplinaire aanpak, denken we op meerdere niveaus mee over passende vastgoedoplossingen – voor zowel ontwikkelaars, investeerders als zorginstellingen. Wat je vraag ook is, je kunt erop vertrouwen dat we je voorzien van geschikt advies.

Een straat met nieuwbouw huizen en met genoeg parkeerruimte

Onze projecten

Alle aspecten van vastgoedadvies zijn met elkaar verweven: het één kan niet veranderen zonder het ander. Daarom werken onze deskundigen in een multidisciplinair team en denken we op alle vlakken met je mee.

Of je nu van plan bent om te kopen, verbouwen of verhuren: onze experts in Zwolle en Groningen staan voor je klaar. Want als de omgeving verandert, dan kunnen wij niet achterblijven. We lopen eerder voorop: dankzij onze datagedreven aanpak denken we verder dan onze eigen kaders.

Zo bewegen we mee met vraag en aanbod in de regio en weten we wat er nodig is om iedere organisatie in Noordoost-Nederland van passend vastgoed te voorzien. Lees hieronder hoe we dat doen.

Projecten uit de regio

Transacties

Een visuele schets van een kantoorgebouw
BDO huurt kantoorruimte in Zwolle

Accountants- en adviesorganisatie BDO heeft een huurovereenkomst gesloten met DC Vastgoed voor de huur van ca. 2.300 m² kantoorruimte en 41 parkeerplaatsen in The City Post in Zwolle.


Lees meer
Bovenaanzicht van een kantoorgebouw in Zwolle
RPGroup koopt kantoor in Zwolle

Dokter Stolteweg 2-2a is een duurzaam kantoorgebouw van ruim 5.750m² en 170 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw is volledig en langjarig verhuurd aan de Countus Groep en LTO Noord.


Lees meer
Close up van een kantoorgebouw in Zwolle
Van Ameyde kiest voor Newday Offices in Zwolle

Van Ameyde Waarderingen huurt circa 550m² in het strategisch gelegen en populaire fullservice (flex)kantoor Newday Offices in Zwolle.


Lees meer

Het interieur van een modern kantoor

Aanbod in de regio

Op alle vastgoedvragen in Noordoost-Nederland zoeken onze specialisten een passend antwoord. Op zoek naar een nieuwe locatie? Van specifieke bedrijfsruimtes en zorgcomplexen tot kantoorpanden en winkels: we denken met je mee.

Beschikbaar vastgoed

Kantoren

Slim omgaan met ruimtes en voorzieningen: dát is het nieuwe werken. En dat doen we het liefst volledig uitstootvrij. Met het oog op de toekomst helpen we je aan een duurzame locatie.Bekijk aanbod
Logistiek

Van grote distributiecentra tot kleine cityhubs: logistieke bedrijven vragen om vastgoedoplossingen op maat. We helpen je een passende oplossing te vinden op een strategische locatie.


Bekijk aanbod
Zorginstellingen

De overgang van intra- naar extramurale zorg verdient aandacht. Daarom helpen we je locaties te vinden die bijdragen aan de beste zorg.

Lees meer

Een ontmoetingsplek in een modern kantoorgebouw

Ons team

Ons team in Noordoost-Nederland is van alle markten thuis. Kom met je vastgoedvragen eens langs voor een kop koffie, dan voorzien we je van passend, persoonlijk advies.

Vanuit verschillende plekken in Noordoost-Nederland zien we elkaar dagelijks op onze kantoren in Zwolle en Groningen. Omdat we uit de streek komen, kennen we de regio als onze broekzak. En dat is ook de bedoeling, want daardoor geven we alle partijen het beste lokale vastgoedadvies – van belegger tot verhuurder en iedereen daartussenin. Benieuwd hoe het eraan toegaat op ons kantoor? In de video’s hieronder zie je waarom onze collega’s zo gek zijn op de regio.

Ontmoet het team