Den Haag

Wolkenkrabbers

Vastgoedmarkt Den Haag

Lokaal, datagedreven vastgoedadvies van onze Haagse experts

CBRE Den Haag

WTC Den Haag

Pr. Margrietplantsoen 82
2595 BR Den Haag

Routebeschrijving

De Haagse vastgoedmarkt is een unieke mix van kantoorruimtes, winkelpanden, woningen en onderwijsinstellingen. Onze lokale experts weten precies waar de kansen en uitdagingen liggen, en realiseren zo de beste vastgoedoplossingen.

Als zetel van de regering en rechtscolleges is Den Haag een stad met internationale allure. Tel daar de historische wijken en moderne kantoorgebieden bij op, en je ziet waarom de vastgoedmarkt hier zo’n bijzondere structuur heeft. Omdat we er middenin zitten, kennen onze experts op het Haagse CBRE-regiokantoor de markt als geen ander.

Dankzij onze ruime ervaring zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben we goede relaties met de overheid, onderwijsinstellingen en zakelijke spelers. Door samen te werken met andere vastgoed- en huisvestingsspecialisten binnen CBRE, combineren we onze uitgebreide lokale expertise met een multidisciplinaire aanpak.

Alles in huis voor duurzaam beleid

Verduurzaming is één van de belangrijkste onderwerpen op de vastgoedmarkt in Den Haag. Net als in de rest van de Europese Unie geldt hier dat de gebouwde omgeving uiterlijk in 2050 Paris-proof moet zijn. De Haagse vastgoedsector moet daarom maatregelen nemen om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. Door op tijd over een lange termijnstrategie na te denken, hou je controle over je eigen duurzame aanpak. Onze Haagse specialisten hebben alles in huis om je daarbij te helpen. Doordat we over uitgebreide datasets beschikken, zijn we in staat om waardevol en lokaal advies te geven. We combineren meerdere informatiebronnen en helpen je zo om duurzaamheidsbeleid op te stellen én aan te scherpen.

Dynamiek op de kantorenmarkt terugbrengen

Een ander belangrijk onderwerp op de Haagse agenda: het tekort aan kwalitatief hoogstaande kantoorruimte. Als gevolg daarvan hebben ambitieuze huurders te weinig te kiezen, wat ten koste gaat van de dynamiek op de markt. Het is daarom tijd voor een nieuwe kijk op vastgoed, met ruimte voor kantoren die in moderne behoeften voorzien. Zo moeten ze voldoen aan de nieuwste duurzaamheids- en klimaateisen en genoeg mogelijkheden bieden om samen te werken. Het kantoor van nu dient vooral als centrale ontmoetingsplek en vraagt om meer flexibiliteit. Door onze lokale vakkennis met projectontwikkelaars, investeerders en de gemeente te delen, helpen we de kantorenmarkt meer in beweging te krijgen.

Ons team staat met beide voeten in de Haagse vastgoedmarkt. De combinatie van data, expertise, ons (inter)nationale netwerk en een persoonlijke aanpak leidt tot de beste resultaten.
Hiddo KettenisDirector & City Leader Den Haag
Person Image

Juiste keuzes dankzij goed vastgoedadvies

De pandemie heeft behoorlijke invloed gehad op hoe bedrijven naar hun vastgoed kijken. Door het veelvuldige hybride werken krijgen huisvestingseisen als bereikbaarheid en capaciteit een andere invulling. Om in deze onzekere situatie de juiste beslissingen te nemen, is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Ons ervaren team in Den Haag weet precies hoe bedrijven er op vastgoedgebied voor staan en of ze ruimte willen teruggeven. Zo weten we als eerste waar binnenkort kantoorruimte beschikbaar komt. Als je onze hulp inschakelt, ben je dus verzekerd van de meest complete en actuele informatie.

Commercieel vastgoed met technische functie

Bijzonder aan het Haagse kantoor is de uitgebreide kennis over de huisvesting van technische laboratoria. Zowel Delft als Leiden behoren tot onze regio, waardoor we goed contact hebben met grote universiteiten en hun campussen, zoals de TU Delft Campus en het Leiden Bio Science Park. Als marktleider binnen dit specialisme geven we onze klanten advies op maat over vastgoed met een kantoor- en labfunctie. Door wensen en behoeftes te bespreken, komen we met elkaar tot een optimaal plan van aanpak. Vervolgens begeleiden we het hele proces, van begin tot oplevering.

Een moderne hal van een kantoorgebouw met duurzame verlichting

Onze projecten

Onze experts in regio Den Haag zijn van alle markten thuis – letterlijk. Of het nu gaat om woonontwikkelingen, technische laboratoria of kantoorgebouwen: dankzij onze data-gedreven, multidisciplinaire én lokale aanpak zorgen we dat onze klanten optimale resultaten behalen. Door laagdrempelig en vakkundig vastgoedadvies te geven, komen we altijd tot een passende oplossing. Wat je huisvestingsuitdaging ook is, onze experts helpen je verder. Hieronder zie je hoe dat er in de praktijk uitziet.

Projecten uit de regio

Transacties

Kantoor HeadQuarter in Den Haag
Nieuwe kantoorruimte voor Air Products

Air Products huurt circa 2.550 m² hoogwaardige kantoorruimte en 36 parkeerplaatsen van AEW in het gebouw HeadQuarter in Den Haag.


Lees meer
Batavia Biosciences verkocht
Provast verkoopt life sciences-gebouw in Leiden

Ontwikkelaar Provast heeft het life-sciences gebouw voor Batavia Biosciences op het Leiden Bio Science Park aan CBRE Investment Management verkocht.


Lees meer
The Student Hotel gaat expansie versnellen
The Student Hotel gaat internationale expansie versnellen

The Student Hotel (TSH), APG, Aermont Capital, Charlie MacGregor en GIC hebben een overeenkomst bereikt op grond waarvan GIC en APG een substantieel aandeel in TSH krijgen.


Lees meer

Een nieuwbouw kantoor met een open ruimte die voorzien is van verschillende zitplaatsen met een modern ontwerp

Aanbod in de regio

Op zoek naar vastgoed om te huren, kopen of in te investeren? Dankzij het lokale advies van ons Haagse team vind je de ruimte die je zoekt. Van kwalitatief hoogstaande kantoorruimtes tot duurzame winkelpanden en van moderne logistieke hallen tot luxe woontorens – we zetten ons actuele aanbod op een rij.

Beschikbaar vastgoed

Kantoren

Hybride werken heeft de manier waarop we kantoorruimte gebruiken voorgoed veranderd. We helpen je om vastgoed te vinden dat bij je organisatie past.Bekijk aanbod
Retail

Door de regionale retailfunctie die Den Haag vervult, biedt deze sector allerlei mogelijkheden voor beleggers, ontwikkelaars, eigenaren en ondernemers.


Bekijk aanbod
Residentieel

We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de Haagse woningmarkt en geven waardevol advies bij woningontwikkelingen en -portefeuilleverkoop.


Lees meer

Een gerenoveerd kantoorgebouw met een café

Ons team

Je vindt ons regiokantoor op de 21ste verdieping van WTC Den Haag, met een prachtig uitzicht over de hele stad. Ons gedreven team van ruim dertig experts heeft alles in huis om de beste vastgoedoplossingen te realiseren. Doordat we het liefst fysiek aanwezig zijn op ons sfeervolle kantoor, werken we hecht met elkaar samen. In onderstaande video's vertellen onze collega's alles over hun Haagse hotspots.

We nodigen je ook van harte uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. In onderstaande video zie je alvast hoe Boudewijn van der Reijden en Tommie Bierens het liefst hun koffie drinken.