Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Eigenaren en beleggers

Vastgoedoplossingen gericht op waarde en rendement.

Huurders en eindgebruikers

Huisvestingsoplossingen die uw bedrijfsdoelen ondersteunen.

Sectoren en Trends

Specialisten in alle sectoren en ieder type vastgoed.

Business Lines

Advisory & Transaction Services | Investor

Een verhuurstrategie die inspeelt op relevante marktontwikkelingen en zorgt voor de beste lange termijn huuropbrengsten.

Advisory & Transaction Services | Occupier

Creatief, strategisch huisvestingsadvies voor een kantoor dat perfect bij u past. Van de risico’s en kansen in uw huurovereenkomst tot exact de juiste ruimtelijke keuzes voor uw manier van werken.

Asset Services

Proactief vastgoedmanagement voor het maximaliseren van de waarde van uw kantorenportefeuille, winkelcentra of logistieke vastgoed.

Capital Advisors

Wij zijn uw strategische samenwerkingspartner voor indirecte vastgoedbeleggingen, zoals vastgoedfondsen, joint ventures of clubdeals. Aan uw fondsmanagers bieden wij ondersteuning bij het structureren, positioneren en promoten van beleggingsproposities.

Capital Markets

Investerings- en financieringsadvies voor het maximale rendement op uw vastgoedbeleggingen en versterking van uw vastgoedstrategie.

Debt & Structured Finance

Om voor uw vastgoedfinanciering de beste condities te verkrijgen, werken wij samen met een wereldwijd netwerk van banken en andere kapitaalverstrekkers. Wij staan garant voor een duidelijk, strak uitgevoerd proces, geheel volgens uw verwachting.                                                               

Development Services

Outside-the-box oplossingen voor aanpassing, renovatie of (her-)ontwikkeling van uw vastgoed. Gericht op versterking van het imago en de waarde van uw gebouw.

Global Workplace Solutions

Huisvesting die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Wij maken strategische vastgoedkansen voor u inzichtelijk en werken samen met u aan oplossingen die waarde toevoegen aan uw corporate vastgoed.

Valuation Advisory

Een integere, onafhankelijke en realistische waardebepaling van uw vastgoed. Wij garanderen de hoogste kwaliteit in taxaties, op tijd, uitstekend onderbouwd en altijd op maat.