Als marktleider op het gebied van commercieel vastgoed bieden we  met onze marktkennis, datagedreven inzichten en investeringsadviezen oplossingen waarmee het maximale uit je portefeuille gehaald kan worden – ongeacht omvang, sector en regio.

Meer informatie

Wat we doen

Insights & Research

Marktkennis en inzichten over de hele wereld

Wij onderzoeken en analyseren trends en kansen, in Nederland en wereldwijd. Hiermee komen we tot waardevolle inzichten waarmee u uitstekend onderbouwde vastgoedbesluiten kunt nemen.

Bekijk Insights & Research

Diensten

De vastgoedoplossingen van morgen

Onze diensten:
- Design & projectontwikkeling
- Investeren, financieren & taxeren
- Vastgoed- & portfoliobeheer
- Huisvesting & locatiekeuze
- Bedrijfsoptimalisatie

Bekijk onze diensten

Carrières

Doe met ons mee

Wij bieden ambitieuze talenten een inspirerende werkomgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wanneer jij beter wordt en groeit, doen wij dat namelijk ook.

Bekijk vacatures

Recente inzichten

Wij werken samen met

 • Een stijlvolle binnencafé of pauzeruimte. De ruimte is goed verlicht, waarschijnlijk door een combinatie van natuurlijk en kunstmatig licht, hoewel de bron van natuurlijk licht niet zichtbaar is in de afbeelding. De kleurenpalet bestaat uit neutrale tinten met accenten van groen en blauw, wat een rustige en uitnodigende sfeer creëert. In de voorgrond is er een ronde houten tafel met een lichtgekleurd oppervlak, omringd door vier stoelen met donkerblauwe bekleding. Op de tafel zijn geen zichtbare items, wat suggereert dat deze schoon en onbezet is. In het midden van het beeld zijn er verschillende andere tafels vergelijkbaar met die in de voorgrond. Elke tafel wordt vergezeld door stoelen in dezelfde stijl. Er is één stoel bezet door iemand die aan het werk is op een laptop. De persoon lijkt geconcentreerd bezig te zijn met zijn werk. In de achtergrond is er een toonbank die dient als bar. Achter de toonbank zijn er planken gevuld met diverse glazen, mokken en een fruitmand. Er staat een persoon achter de bar een ander zit er voor op een kruk wat te drinken. Er zijn rechts in de afbeelding strategisch geplaatste potplanten in de ruimte te zien, die een vleugje groen toevoegen en de algehele esthetiek verbeteren. Het plafond heeft rechthoekige akoestische panelen die waarschijnlijk dienen om geluid te dempen, en er zijn inbouwverlichting die extra verlichting biedt aan de ruimte. Over het algemeen straalt de afbeelding een gevoel uit van een eigentijdse, professionele en comfortabele omgeving die is ontworpen voor ontspanning of informele bijeenkomsten.

  Als reactie op de pandemie en hun veranderende organisatiemodel, is CBRE Investment Management nieuwsgierig naar een compleet nieuwe manier van werken.

 • Een ingerichte binnenruimte die functioneert als een café of informele werkplek. De ruimte heeft een industrieel gevoel met zichtbare buizen aan het plafond. Er zijn ronde tafels, stoelen, een bar met krukken en planten die zorgen voor een frisse sfeer. De verlichting is warm en de vloer lijkt van licht hout te zijn. De algehele sfeer is modern, uitnodigend en functioneel, gericht op sociale interactie en samenwerking. De vloer langs de bar loopt door tot de achterkant van de afbeelding en gaat richting de ingang van een grote vergaderruimte.

  ofi opereerde decennialang vanuit de Zaanstreek en verruilt deze traditionele werkomgeving nu voor een industriële omgeving in Amsterdam.

 • Een bedrijfsgebouw bij daglicht. Het gebouw heeft meerdere verdiepingen en is voorzien van een groot aantal ramen die van de vloer tot het plafond reiken, waardoor het een open en transparante uitstraling heeft. De architectuur is strak met rechte lijnen en een duidelijke geometrische structuur. Het gebouw heeft een plat dak en de gevel bestaat uit lichtkleurige panelen afgewisseld met de grote glaspartijen.

  Toen het R&D-gebouw van Upfield in Rotterdam moest sluiten ontwierpen ze een gebouw dat net zo duurzaam zou zijn als hun plant-based producten.

 • Case study

  Booking.com

  Entreehal van een kantoorgebouw

  In het nieuwe hoofdkantoor valt alles samen: architectuur, inrichting en functionaliteiten. De sleutel tot succes? Samenwerken en alle projectpartijen verbinden