Vastgoed- & portfoliobeheer

Vastgoedverhuur

Profiteer van uitgebreide, op maat gemaakte marketing- en verhuurstrategieën die waarde creëren in alle vastgoedsectoren.

l2-landlord-leasing-basic-hero-972x1296

Over deze dienst

We zetten het vastgoed van vandaag in de markt om te voldoen aan de wensen van morgen. Door onze persoonlijke marktkennis met actuele data te combineren, kunnen we een zeer nauwkeurig beeld van het speelveld schetsen. Ook weten we precies welke huurcontracten binnenkort aflopen en kennen we de concrete behoeften van specifieke huurders in de buurt. Door gefundeerde inzichten voor je bij elkaar te brengen, vergroten we de kans op een match. 

Vraag en aanbod bij elkaar brengen

Het kan zijn dat je ruimte nog niet helemaal geschikt is voor (succesvolle) verhuur. Misschien zijn de installaties niet meer van deze tijd, is het interieur verouderd of moeten er op het gebied van duurzaamheid stappen worden gezet. Samen met jou kijken we wat er nodig is om de kantoorruimte te optimaliseren, en wie er nodig zijn om die aanpassingen te doen. Op inhoud hebben we nauw contact met onze vakspecialisten binnen CBRE. Voor de uitvoer zoeken we geschikte experts bij elkaar, in- of extern. Zo zorgen we dat jouw aanbod naadloos aansluit bij de doelgroep.

De toekomst van het kantoor

Duik in onze nieuwste gegevens, inzichten en oplossingen om te anticiperen en reageren op hoe we in de toekomst zullen werken.

l2-the-future-of-work-cta-breaker-1528x1146

Vastgoed types

  • Of je nu belegt in een kantoor of er gebruik van maakt: het vastgoed moet passen bij je organisatie, wensen en doelen. Wij adviseren jou over de beste beleggings- en huisvestingsstrategie.

  • Grote delen van de retail zijn blijvend veranderd door e-commerce. Toch liggen er nog genoeg kansen. Met behulp data en kwalitatieve kennis navigeren we beleggers, eigenaren, ontwikkelaars en retailers naar succes.

  • Van grootschalige distributiecentra tot cityhubs, van last mile delivery tot flitsbezorging: een effectieve, toekomstbestendige logistiekstrategie staat of valt met strategische vastgoedlocaties en een efficiënte, moderne supplychain.

  • Dankzij onze marktexpertise en lokale kennis kunnen we je helpen in elke deel van de levenscyclus van je pand. Van inspelen op relevante trends tot de consolidatie van je vastgoed, faciliteiten en technologische systemen in één operationeel en financieel model: wij zijn je datacenterpartner.

  • Complete oplossingen voor vastgoed en faciliteiten in de gezondheidszorg, voor betere patiëntresultaten en gezondere gemeenschappen.

  • Voor vastgoedoplossingen die je biowetenschappelijke organisatie ondersteunen en versterken.