Investeren, financieren & taxeren

Capital markets

Maak gebruik van inzichten en strategieën die de waarde en resultaten van je vastgoedinvesteringen een boost geven - in alle regio’s en sectoren.

Capital Markets

Aan- & verkoop van vastgoed   

Een succesvol aan- of verkooptraject begint bij een uitgebreid, maar vooral ook hecht relatienetwerk. Met de jaren hebben we onze lokale, regionale en internationale connecties verstevigd en uitgebreid, waardoor we vraag, aanbod en kapitaal scherp in beeld hebben en goed weten wie waarin interesse heeft. Zo brengen we je snel met de juiste partijen om tafel. Met ruim zeventig specialisten zijn we actief in verschillende vastgoedsectoren. Meer informatie

Vastgoedfinanciering

Of je nu een pand wilt aankopen of compleet wilt laten (her)ontwikkelen: wie in vastgoed investeert, heeft (meestal) financiering nodig. Meer informatie

Indirect beleggen in vastgoed

Ben je op zoek naar kapitaal voor een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds, een clubdeal of bijvoorbeeld een joint venture? Bij CBRE zetten we onze kennis, ervaring en ons internationale netwerk in om je succesvol aan institutionele beleggers te koppelen. Meer informatie

Real Estate Market Outlook 2023

In ons jaarlijkse Outlook-rapport blikken we terug op 2022, maar vooral vooruit op de trends, kansen en uitdagingen op de vastgoedbeleggingsmarkt van 2023.

real-estate-outlook-2023-cta-breaker-1424x1146

Vastgoed Types

 • Hotelvastgoed vergt veel specialistische kennis. Dankzij onze creatieve en praktische ervaring met horeca en vastgoed in binnen- én buitenland, kunnen wij je die bieden.

 • Er liggen een hoop kansen voor logistieke beleggers, ontwikkelaars en dienstverleners. Wij helpen je die benutten.

 • Haal alles uit je woningbeleggingen met deskundig advies en praktische strategieën voor de aan- en verkoop, optimalisatie en financiering van bestaande woningen en nieuwbouw.

 • Of je nu belegt in een kantoor of er gebruik van maakt: het vastgoed moet passen bij je organisatie, wensen en doelen. Wij adviseren jou over de beste beleggings- of huisvestingsstrategie.

 • Grote delen van de retail zijn blijvend veranderd door e-commerce. Toch liggen er nog genoeg kansen. Met behulp data en kwalitatieve kennis navigeren we beleggers, eigenaren, ontwikkelaars en retailers naar succes.

 • Hoe belangrijk en bepalend gebouwen in het zorgdomein ook zijn, uiteindelijk draait alles om één ding: de allerbeste zorg. We ondersteunen jou bij die vastgoedzorgen. Allesomvattende oplossingen voor vastgoed en faciliteiten in de gezondheidszorg, voor betere patiëntresultaten en gezondere gemeenschappen.

Ook interessant

 • Insights & Research

  Intelligent Investment

  Optimaliseer je strategie in vastgoedbeleggingen met de inzichten van deskundigen. Ons onderzoeks-en kennisplatform combineert uitgebreide data met diepgaande capital market expertise in verschillende geografische gebieden en soorten vastgoedtypes.

 • Insights & Research

  Future Cities

  Ontdek nieuwe kansen in een wereldeconomie waarin steden veranderen door verschillende factoren, van demografie tot bevolkingsmigratie en van nieuwe infrastructuur tot industrie.

 • Bouwen aan de vastgoedoplossingen van morgen betekent vandaag in actie komen op het gebied van duurzaamheid.

Gerelateerde diensten