Behoefte

Investeren, financieren & taxeren

Als ervaren speler op het gebied van vastgoed is CBRE jouw strategische investeringspartner. We verbeteren je vastgoedinvestering met realtime data inzichten. Zo koppelen we je in elke markt en met elk soort vastgoed aan het juiste kapitaal en de mooiste kansen.

Onze diensten

Wat wij doen

Capital markets

Photo of Erik Langens
Iedere dag werken we aan het optimaliseren van vastgoedportefeuilles, transacties en proposities. Ons brede team van professionals is actief in alle dimensies van commercieel vastgoed. De schaal én expertise van onze organisatie stelt ons in staat om vastgoeddata te vertalen naar relevante inzichten. Hiermee halen onze klanten de maximale waarde uit hun vastgoed. 

Erik Langens, Executive Director Capital Markets

Mid Year Real Estate Market Outlook 2022

Het economische beeld is compleet veranderd. Benieuwd wat CBRE de komende tijd verwacht van de beleggingsmarkt?

midyear-outlook-ctabreaker-1424x1146

Soorten vastgoed

CBRE werkt met betrouwbare adviseurs die ervaring hebben met elk soort vastgoed: van gevestigde sectoren tot niche-specialiteiten en alles daartussenin.

planleaseoccupyctabreakerpropertytypesindustries1424x1068 (2)

Ook Interessant

  • In onze podcast delen experts uit de industrie, economie en materie hun unieke inzichten over wat tegenwoordig het belangrijkst is in commercieel vastgoed.

  • De pandemie heeft veranderd hoe en waar zaken worden gedaan. Verken onze gegevens, inzichten en oplossingen om te begrijpen, te anticiperen en te beïnvloeden hoe we zullen werken.

  • Bouwen aan de vastgoedoplossingen van morgen betekent vandaag in actie komen op het gebied van duurzaamheid. Wij kunnen jou helpen bouwen aan een duurzame toekomst.