Investeren, Financieren & Taxeren

Marktprognose & Analyse

Onze specialisten op het gebied van economie, data science en forecasting bij Econometric Advisors leveren het meest analytische vastgoedonderzoek in de branche.

global-forecasting-analytics

Krijg toegang tot het wereldwijde prognoseplatform van CBRE

ERIX

Ben je al klant?

Inloggen

De economische data achter jouw strategie

We zetten onze geavanceerde analysetechnieken op een consistente en schaalbare manier in – ongeëvenaard in de markt. Met vakkundig beheerde historische analyse-datasets kunnen CBRE-economen kenmerken analyseren en prognosemodellen beheren en testen. Hiermee bieden ze hun collega’s én klanten unieke inzichten uit het verleden en geloofwaardige blikken op de toekomst. De multidimensionale visie van CBRE brengt de commerciële vastgoedsector een stap verder en levert transformationele resultaten voor klanten.

Vooruitstrevende ideeën mogelijk maken

Met een gepatenteerde verzameling aan analysetools vertalen onze economen en datawetenschappers commerciële vastgoedobservaties naar bruikbare inzichten. Ons netwerk biedt wereldwijd, gezaghebbend thought leadership en ongeëvenaarde lokale marktinformatie aan onze professionals en klanten. De grootste beleggers ter wereld vertrouwen op onze duidelijke en consistente bevindingen. Deze inzichten bepalen hoe zij denken over hun vastgoedinvesteringen.

Gerelateerde insights

 • Insights & Research

  ESG en duurzaamheid

  insights-sustainability-topic-2760x828

  Bouwen aan de vastgoedoplossingen van morgen betekent vandaag in actie komen op het gebied van duurzaamheid.

 • Insights & Research

  Future Cities

  future-cities-hero-2760x828

  Ontdek nieuwe kansen in een wereldeconomie waarin steden veranderen door verschillende factoren, van demografie tot bevolkingsmigratie en van nieuwe infrastructuur tot industrie.

 • Insights & Research

  Evolving workforces

  evolving-workforces-hero-2760x828

  Werf toptalenten en versterk jouw team zodat je resultaten kan leveren met perspectieven die het potentieel van jouw vastgoed kan ontsluiten en het personeel inspireert in hun ambities.

Contact