Vergroten liquiditeit voor investeerders

 
Voor het realiseren van uw beleggingsstrategie zijn flexibiliteit en liquiditeit een vereiste. Om aan een groot beleggerspubliek kenbaar te maken dat u een belang in een vastgoedfonds via de secundaire markt wilt aan- of verkopen, is PropertyMatch de beste optie. Met dit online platform maakt CBRE het voor investeerders mogelijk om snel en tegen de gunstigste prijs liquiditeit te genereren in niet-genoteerde vastgoedaandelen. Sinds 2009 is op deze wijze al voor ruim 5 miljard euro aan transacties gesloten. Heeft u participaties in vastgoedfondsen die u in een veilige en transparante omgeving wilt aanbieden of verkrijgen via de secundaire markt? Dan is PropertyMatch van CBRE dé marktplaats!

Inzicht in beleggingsactiviteiten

 
De enorme hoeveelheid transacties via PropertyMatch biedt ons een waardevol inzicht in de voorkeuren en activiteiten van actieve institutionele en private beleggers. Op dagelijkse basis kunnen wij herleiden welke strategieën en sectoren de meeste interesse krijgen van investeerders. Door uw eigen inzicht uit PropertyMatch te combineren met onze analyse en advisering verkrijgt u een optimaal uitgangspunt voor verkoop en aankoop via dit platform.

Ook verkoopondersteuning op maat

 
Niet voor alle secundaire transacties is PropertyMatch het optimale kanaal. Voor specifieke portefeuilles of minder liquide fondsen is een meer intensieve aanpak noodzakelijk. Door efficiënte samenwerking tussen ons lokale en internationale team bieden wij u brede expertise, waardevolle marktinformatie en benodigde slagkracht om tot de gewenste (des)investering te komen. Een aanpak op maat.

CBRE Capital Advisors B.V. heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

  • PropertyMatch is met meer dan 900 geregistreerde gebruikers het grootste en meest transparante prijsbepalingsinstrument in de niet-beursgenoteerde vastgoedmarkt
  • Wij bieden verkoopondersteuning op maat voor desinvesteringen van minder liquide fondsen of specifieke portefeuilles
  • Uitsluitend voor professionele beleggers
  • Veilig en transparant proces
  • Volledig anoniem tot aan closing