Sectoren

Overheid en publieke sector

hero-industry-goverance-2760x828

Onze doelgerichte specialisten combineren hun deskundige inzicht in de publieke sector met uitgebreide kennis van alle soorten vastgoed. Zo helpen we jou om je strategische ambities waar te maken, veranderingen duurzaam door te voeren en de potentiële waarde van je onroerende zaken te realiseren. Dit doen we met uiteenlopende diensten: denk aan strategische advisering, projectmanagement, integraal facilitymanagement en transactiebegeleiding.

Of het je nu gaat om businesscases, reorganisaties, strategie-ontwikkeling, financieringsbeleid, supplychain-of facilitymanagement: we delen relevante marktinformatie, -inzichten en -kennis met je en begeleiden je zo van A tot Z.

We zijn gespecialiseerd in de rijksoverheid, plaatselijke overheden en andere openbareinstellingen adviseren over elk aspect van hun vastgoedbehoeften. Bovendien weten we als geen ander hoe je de waarde van vastgoed optimaliseert, kosten bespaart en daarmee doeltreffende besluitvorming en oplevering stimuleert. Wij helpen jou aan onderscheidend vastgoed op de huidige markt.

Gerelateerde diensten

Gerelateerde Diensten