Huisvesting & Locatiekeuze

Transactiemanagement

Een toekomstbestendige vastgoedportefeuille – volledig in lijn met je doelen – vraagt om strategische transacties. Wij helpen je van A tot Z.

transaction-services-hero-972x1296

Wat we doen

Optimaliseer je vastgoedportefeuille

Voor grote, internationale organisaties is een toekomstbestendige vastgoedstrategie onmisbaar. Maar zelfs als je die hebt, kan het een flinke uitdaging zijn om je vastgoedportefeuille in lijn te krijgen met je plannen. Want waar begin je, als je bijvoorbeeld een kantoor in een ander land wilt openen of een deel van je distributiecentrum wilt onderverhuren? Vaak vraagt dit om strategische, complexe transacties. De transactiemanagers van CBRE helpen je hier daarom bij. We brengen je portefeuillestrategie in de praktijk, wat daar ook voor nodig is: van (ver)kopen tot (ver)huren, van sale-and-lease-backconstructies tot flex offices.

Transactiebeheer

We beheren eenmalige en doorlopende transacties met de expertise en het overzicht van onze transactiemanagers en de lokale uitvoering door onze brokers.

Vertegenwoordiging van huurders

We adviseren huurders en navigeren samen door de uitdagingen die ontstaan door het gebruik van een ruimte. We ontwikkelen vastgoedstrategieën in lijn met je bedrijf, onderhandelen namens jou en werken samen met onze partners uit verwante branches om waarde toe te voegen.

Vertegenwoordiging van verhuurders

CBRE’s investor leasing-experts ontwikkelen op maat gemaakte, uitgebreide marketing- en leasestrategieën om waarde te creëren in alle activaklassen van commercieel vastgoed. Lees meer over vastgoedverhuur.

Flexibele ruimteoplossingen

We beoordelen trade-offs en kostenvoordelen als je flexibele ruimtes in je portefeuille opneemt, en houden daarbij rekening met een spectrum van soorten ruimtes. Lees meer over flexibele kantooroplossingen.

Verkoop en onderverhuur

We beheren de onderverhuur van je vastgoed als de markt een stijgende trend laat zien, en verkopen het voor je bij een dalende trend.

Sale-and-lease-back

We coördineren de verkoop van je vastgoed en je lease van de nieuwe eigenaar en bieden de voordelen van lagere gebruikskosten, vrijgemaakt kapitaal en alternatieve financiering. Lees meer over capital markets.

Belangrijkste onderscheidende factoren

Het juiste team

Het juiste team van transactieprofessionals en vakexperts om je vastgoed te ondersteunen.

Wereldwijd netwerk, brede expertise

We coördineren vastgoedtransacties over de hele wereld. Daarbij maken we gebruik van onze honderden collega’s en kantoren, verspreid over alle continenten – zo profiteer je wereldwijd van lokale kennis en onze bewezen aanpak voor transactiemanagement. Bovendien hebben we uiteenlopende vastgoedspecialismes in huis en ruime ervaring met transactiemanagement binnen verschillende sectoren, waaronder kantoren, logistiek, retail en datacenters. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld goed adviseren over de beste regio om je nieuwe datacenter en kantoor te vestigen.

Jouw persoonlijke vertegenwoordiger

Wij behartigen jouw belangen tijdens het volledige transactieproces: vanaf het allereerste contact tot de sleuteloverdracht. Onder meer door je te adviseren bij onvoorziene situaties, namens jou te onderhandelen en je het projectmanagement uit handen te nemen. We staan als partner naast je en vertegenwoordigen je richting andere betrokkenen bij het transactieproces. Het liefst gaan we langdurige samenwerkingen aan, waarin vertrouwen, servicegerichtheid en kwaliteit centraal staan: op die manier zijn we altijd in staat om in jouw belang te handelen.

Technologie- en data-analytics

Technologie- en data-analytics om je portefeuille te visualiseren, besparingen te identificeren en kansen te voorspellen.

Locatiebepaling

Gedetailleerde analyses om de ideale locaties en talentnetwerken voor je ruimte te vinden.

Werkplek-expertise

Onze strategen zorgen voor een cultureel afgestemde en productieve werkplekervaring voor je werknemers.

Kennis van de markt

Wat we ook adviseren, we baseren ons altijd op de laatste data-inzichten. We hebben veel contact met uiteenlopende vastgoedpartijen en werken met zowel eigenaren als huurders. Zo weten we welke vraagprijs realistisch is en met wat voor bod je een goede kans maakt op succes. Of kunnen we inschatten wat verstandiger is, gezien de prijsontwikkelingen: verder onderverhuren of toch verkopen. En kunnen we als geen ander (financiële) kansen spotten, bijvoorbeeld om te heronderhandelen over je huurcontract.

Investering in innovatie

Een investering van $ 400 miljoen in innovatie zorgt ervoor dat onderzoek, technologie en diensten zich blijven ontwikkelen.

Een complete handleiding voor hybride werken

Vraag de whitepaper aan en ontdek hoe je aan de slag kunt met een hybride oplossing die past bij jouw organisatie.

hybrid-work-cta-breaker-1424x1146

Contact

Ook interessant

 • l3-nl-esg-image-header

  Bouwen aan de vastgoedoplossingen van morgen betekent vandaag in actie komen op het gebied van duurzaamheid.

 • Insights & Research

  Future Cities

  future-cities-hero-2760x828

  Ontdek nieuwe kansen in een wereldeconomie waarin steden veranderen door verschillende factoren, van demografie tot bevolkingsmigratie en van nieuwe infrastructuur tot industrie.

 • Insights & Research

  Evolving workforces

  evolving-workforces-hero-2760x828

  Werf toptalenten en versterk jouw team zodat je resultaten kan leveren met perspectieven die het potentieel van jouw vastgoed kan ontsluiten en het personeel inspireert in hun ambities.