Insights & Research

Core Talks

Tijdens de Core Talks by CBRE zoomen we in op vraagstukken die we als werknemers, werkgevers en ondernemers gemeen hebben. Een gratis kennisevenement dat draait om inspiratie, verbinding en actualiteit. Deze editie: genoeg gepraat over duurzaamheid, tijd voor actie. Hoe? Bekijk hier de recording en takeaways.

l3-core-talks-the-core-972x1296

ESG bovenaan de agenda

Key takeaways

Bekijk de belangrijkste boodschappen van deze editie.

Bekijk key takeaways

Duurzaam denken is niet meer genoeg voor bedrijven, de samenleving verwacht daden. Klanten, werknemers, overheid en publieke opinie: van alle kanten groeit de druk om zicht- én meetbaar bij te dragen aan een toekomst die ons allemaal lief is. Bovendien is duurzaamheid allang geen synoniem meer voor ‘groen’. Het thema bestrijkt inmiddels een veel breder maatschappelijk strijdperk: van gelijkheid tot gemeenschapszin en van vitaliteit tot welzijn.

Niet voor niets domineert duurzaamheid de agenda in talloze boardrooms. Maar ook op C-level vragen velen zich af: hoe maken we duurzaamheid onderdeel van onze bedrijfsstrategie? Wie het als verplichting ervaart, blijft daar vaak hangen en komt niet vooruit. Zie je het als een kans, dan heb je de opening gevonden. Tijdens deze editie van Core Talks laat CBRE je zien welke mogelijkheden ESG biedt en hoe jouw huisvestingsstrategie slim bij kan dragen aan je duurzame bedrijfsplannen.
Bekijk hier de recording van de Core Talks

ESG hoort thuis in élke succesvolle strategie

Tijdens Core Talks gaan we in gesprek met jonge ondernemers, toonaangevende bedrijven, én met jou. Want voor iedereen liggen er kansen om impact te maken. Nieuwsgierig naar de takeaways?

core-talks-cta-breaker-1424x1146