Design by CBRE

Visie Statement

Verken alle mogelijkheden van een ruimte om de vitaliteit van mensen te verbeteren

Picture1

Klaar om aan de slag te gaan?

INSPIREER, CREËER, ACTIVEER

Elk bedrijf heeft iets te vertellen. Verleden en ambitie, tegenslag en succes, krimp en groei: ze vormen één verhaal. Geschreven door de mensen die erbij waren en zullen zijn. Zij zijn de organisatie en geven dat verhaal dagelijks verder vorm. Op de werkvloer, thuis of elders: mensen zijn de hoofdpersonen in die nieuwe hoofdstukken.
Wij bladeren alvast vooruit, door (door) te vragen, goed te luisteren en onze verbeelding aan het werk te zetten. We halen onze inspiratie uit internationale voorbeelden, maar ook uit de ruimte die ons canvas vormt en waarin we alle mogelijkheden verkennen. Zo ontwerpen we een wereld die met je organisatie meebeweegt en toch vertrouwd voelt. Een wereld waarin mensen zich vitaal voelen, omdat hij inspireert en activeert. Kortom: een wereld die werkt.
Wat is jullie verhaal?

Er kan altijd meer

In je interieur zit meer dan je voor mogelijk houdt: meer ruimte, meer flexibiliteit, meer sfeer. Wij laten je het volle potentieel van elke ruimte zien en inspireren je om vanuit die nieuwe kijk nét wat ambitieuzere keuzes te maken. Zo wordt je nieuwe interieur meer dan je ervan had verwacht.

Designs met draagvlak

We ontwerpen niet alleen voor, maar ook met je organisatie – in co-creatie. Omdat we vinden dat daar altijd een beter resultaat uit volgt dan wanneer we alleen aan de slag zouden gaan. Een gezamenlijke inspanning die zich terugbetaalt, doordat het finale ontwerp door je hele organisatie wordt gedragen.

Een aanval op afval

Een bedrijfsinterieur gaat gemiddeld 5 jaar mee – schrikbarend kort. Afgedankte materialen eindigen vaak op de stort. Daarmee is interieurdesign verantwoordelijk voor grote afvalstromen en een forse CO2-uitstoot. Wij vinden dat dit anders moet en proberen daarom positief impact te maken, samen met onze klanten. Bijvoorbeeld door onze ontwerpen vanuit een circulariteitsgedachte te ontwikkelen.

Gerelateerde diensten

Contact