Foto van Marco Hekman

Marco Hekman

Managing Director Continental Europe, Voorzitter Bestuur CBRE Nederland

Over Marco

Marco is al meer dan 25 jaar verbonden aan CBRE en is volledig thuis in onze internationale organisatie. Als CEO van CBRE Nederland is hij de drijvende kracht achter de sterke ontwikkeling van de organisatie, die gekenmerkt wordt door kennis delen en integrale advisering aan beleggers, financiers en eindgebruikers.

Marco kent de beleggingsmarkt als geen ander en verdiept zich graag in analyses en oplossingen voor de portefeuillestrategie van zijn klanten. Hij weet hoe de internationale kapitaalstromen zich ontwikkelen en adviseert beleggers hoe zij hiermee hun vastgoedstrategie kunnen bepalen. In zijn eerdere rol van Chairman EMEA Capital Markets heeft hij zijn netwerk, kennis en invloed uitgebreid voor relaties in heel Europa, het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika.

Sinds 1 oktober 2015 vult Marco binnen de EMEA Board de positie in van Managing Director Continental Europe. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing van de landen op het Europese vasteland en coacht hen met veel plezier bij de verdere ontwikkeling van CBRE.

Als je met mensen samenwerkt die altijd het beste van zichzelf geven, dan geeft dat een geweldige kick. Je voelt en ziet dat iedereen ervan geniet en dat er de mooiste resultaten uitkomen. Dat is echt kenmerkend voor CBRE!
Marco HekmanManaging Director ContinentalEurope, Voorzitter Bestuur CBRE Nederland