Huisvesting & locatiekeuze

Smart Buildings & Services

Verbeter je portefeuille met onze digitale oplossingen op het gebied van advies, ontwerp, levering en je uitvoering.

smart-buildings-hero-972x1296

Digitale werkplekbeheer

Bereik je duurzaamheids-, effiëntie- en werkplekoptimaliseringsdoelen met onze smart diensten. Onze programmamanagers, technische adviseurs, digital ontwikkelaars en uitvoerders slaan de handen ineen om deze oplossingen te implementeren. We werken in elke vastgoedklasse en hebben al ruim 100.000 smart oplossingen geleverd aan klantportefeuilles wereldwijd.

Het is bewezen dat onze datagestuurde oplossingen jouw kosten, risico's en CO²-uitstoot verlagen. Ook verbeteren ze de uptime, ervaring, levensduur en financiële waardering van jouw portefeuille.

Smart services

Beter & efficiënter ondernemen?

Onze experts bieden schaalbare, kant-en-klare oplossingen op portefeuilleniveau. Al onze implementaties zijn gebouwd op een fundament van open communicatiestandaarden en cyberveiligheid. Bovendien zijn we leverancier-agnostisch, bieden we marktscans en werken we met keypartners. We zijn partner van ruim 100 leveranciers van hard- en software. Zo kunnen we altijd de juiste prijs, controle en efficiëntie aanbieden, wat je doelen ook zijn.
smart-buildings-and-services-full-width-image-2880x1440

Slimme gebouwen en diensten

Onze slimme diensten verbinden de digitale oplossing aan de fysieke. Onder meer dankzij:

  • Programmamanagement – Smart transformaties brengen grote veranderingen met zich mee wat onderdelen, processen en mensen betreft. Onze deskundigen zorgen ervoor dat het veranderproces efficiënt verloopt, van oplossingsontwerp tot verkoop.
  • Solution Advisory – Smart componenten en systemen lijken overal te zijn – en bovendien vaak merkgebonden en moeilijk te valideren. Onze adviseurs helpen je de juiste componenten te vinden én deze juist af te stemmen om de specifieke doelen te bereiken die op de bestaande infrastructuur voortbouwen.
  • Systeemintegratie – Enterprise-grade oplossingen in automatisering en optimalisatie, in samenwerking met meerdere hard- en softwarepartners. Onze technisch adviseurs helpen je inzien wat de huidige capaciteiten zijn en hoe je jouw doelen het beste kunt bereiken – met minimale interventies op bestaande installaties en op een veilige manier.
  • Gebruikerservaring – De beleving in je gebouw is allesbepalend: van service tot veiligheid, van verbeterde visuele omgevingen tot innovatieve app-gestuurde interacties. Onze combinatie van digitale en fysieke oplossingen geeft een nieuwe betekenis aan de term ‘gebruiker in controle’.
  • Reparatie en onderhoud op afstand – Technologie is zo sterk als het team dat erachter zit. Om je ROI-doelen die je niet kunt automatiseren te behalen, heb je flexibele en schaalbare ondersteuning nodig. Ons controlecentrum reageert op alarmen, beoordeelt storingen op afstand en geeft geïnformeerde werkorders aan teams op locatie om reparatie en onderhoud tegen een fractie van de kosten uit te voeren.
  • ESG-prestaties – Voorschriften, mandaten en toekomstgerichte doelstellingen voor energiegebruik worden steeds gebruikelijker. Onze portefeuillebeoordelaars en energiebeheerders meten, controleren en optimaliseren voortdurend de energiebehoeften en -bronnen van jouw portefeuille. 
  • Workplace Technology Services –  Ondersteun de digitale werkplektransformatie met ons dienstenpakket van Digital Advisory, design en projectmanagement. Denk aan oplossingen op het gebied van AV, hybride werken, bezetting, allocatie en een drempeloze gebruikerservaring. We brengen vastgoed en IT-afdelingen bij elkaar en zorgen voor een consistente implementatie in markten, projecten en portfolio’s.
  • Beheeroptimalisatie – Benut de infrastructuur van je gebouw optimaal door smart oplossingen direct te integreren binnen je overeenkomst voor facilitair beheer. Onze teams kunnen een nieuw model voor facilitymanagement ontwerpen en de prijs ervan bepalen om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen.