Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Werkwijze

Bij CBRE gaan we voor uitzonderlijke resultaten – terwijl we de hoogste normen op het gebied van governance, ethiek en compliance naleven.

cr-practices-hero-972x1296

Overzicht

Dankzij onze strikte governance kunnen onze klanten, aandeelhouders en werknemers altijd rekenen op de grootst mogelijke integriteit.

Ethiek en compliance

Dagelijks doen we ons werk op een manier die gebaseerd is op onze RISE-waarden:

  • RESPECT: We hebben aandacht voor verschillende perspectieven en delen onze informatie. Zo wekken we vertrouwen en stimuleren we samenwerking.
  • INTEGRITEIT: Niets is ons waardevoller dan ons bedrijf en onze waarden. Geen individu, deal of cliënt is belangrijker.
  • SERVICE: We gaan elke uitdaging vol enthousiasme en toewijding aan. We bouwen aan langetermijnrelaties door de juiste mensen, middelen en kansen met elkaar te verbinden.
  • EXCELLENTIE: We richten ons non-stop op de beste resultaten voor onze klanten, collega’s en aandeelhouders.

Deze waarden leiden ons in alles wat we doen. 
Ze vormen het fundament van onze gedragsnormen en onze kijk op ethiek en compliance. Meer weten.

Procurement

Diversiteit van leveranciers
CBRE heeft zich reeds voorgenomen om in 2021 $ 1 miljard uit te geven bij diverse leveranciers en dit binnen 5 jaar te verhogen tot $ 3 miljard.

Gedragscode voor leveranciers
Onze gedragscode is uitgebreid, van mensenrechten en arbeidspraktijken tot anticorruptie- en milieubeleid. Dit document stelt het gedrag vast dat we verwachten van leveranciers als ze werken met CBRE en onze klanten.

Slavernij en mensenhandel
CBRE heeft een ‘zero-tolerance’ aanpak als het gaat om moderne slavernij. We nemen proactief stappen om het risico op mensenrechtschendingen in onze supplychain te minimaliseren.