Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mensen

We streven naar talenten met een diverse achtergrond en een gelijkwaardige, veilige en inclusieve werkplek, waar onze RISE-waarden centraal staan: Respect, Integriteit, Service en Excellentie.

cr-people-basic-hero-972x1296

Overzicht

Onze mensen zijn onze kracht. Het welzijn van onze mensen betekent alles voor ons. Dat zie je niet alleen terug in onze initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie, maar ook in de aandacht die we besteden aan betrokkenheid en veiligheid op de werkvloer.

Diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit

Bij CBRE zijn diversiteit, gelijkheid en inclusie méér dan kernwaarden – ze maken ons sterker.

We creëren een omgeving waarin alle medewerkers gewaardeerd worden om wie ze zijn, erkenning krijgen voor wat ze doen en de mogelijkheid hebben om te groeien. Zo stellen we ons bedrijf open voor nieuwe perspectieven en kansen.

Een van de manieren waarop we diversiteit en inclusie stimuleren, is door de Employee Business Resource Groups (EBRG’s) met ruim 16.000 leden wereldwijd te steunen.

Veiligheid en welzijn op de werkvloer

Het welzijn van onze werknemers staat voorop in elke zakelijke beslissing die we nemen. Zo creëren we een zorgzame werkcultuur, en gaan onze medewerkers iedere dag met een goed gevoel naar huis.

Over de hele wereld hebben we hetzelfde beleid en dezelfde normen en waarden. We stimuleren sterk leiderschap en nemen onze verantwoordelijkheid. We staan - te allen tijde - in voor de veiligheid van onze medewerkers en delen de kennis als thought leader op het gebied van medewerkerservaring.

CBRE Cares

Via onze vrijwilligersorganisatie CBRE Cares zetten onze mensen hun talenten en passie in voor verschillende gemeenschappen wereldwijd.