Uitbesteding integrated facility management

Geïntegreerde outsourcing solutions

Realiseer strategische doelen met de wereldwijde end-to-end integrale facilitaire oplossingen van Global Workplace Solutions (GWS).

integrated-outsourcing-hero-972x1296-new

Werkplekconcept ontwikkelen

Facility- en vastgoedmanagers staan voor een grote uitdaging: ze willen bezettingskosten verlagen, duurzame oplossingen introduceren, werknemersbetrokkenheid vergroten en hybride werkplekoplossingen bieden na de pandemie.

Dankzij strategische betrokkenheid, integrale oplossingen, data en continue innovatie dragen we bij aan medewerkersbelevingen, kostenbesparingen, risicovermindering en de toegevoegde waarde van je portfolio.

Resultaatgerichte aanpak

CBRE begrijpt dat elke klant en elke portefeuille uniek is. Daarom bieden we flexibele oplossingen die met jouw organisatorische doelen meebewegen.

Of je nu een lokale of wereldwijde portefeuille hebt: met onze producten en diensten garanderen we kostenbeheersing, operationele topprestaties, tevredenheid van stakeholders en oplossingen op maat.

Van beslissingen op de korte termijn tot een langetermijnstrategie, samen komen we tot unieke oplossingen die passen bij jouw organisatie. Zo creëren we kansen om wereldwijd strategische bedrijfsresultaten te behalen.

 1. Strategische samenwerking

  We zijn experts in strategische relaties opbouwen met technologie- en industriepartners in de hele supplychain. We leveren lokale specialisatie en uitmuntende service. Zo brengen we alle mogelijkheden van CBRE naar onze klanten.

  We investeren in strategische partnerschappen om onze diensten te verbeteren en een sterke benadering op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) mogelijk te maken. Dit doen we door duurzame oplossingen te integreren die van invloed zijn op werknemers, leveranciers en gemeenschappen.

 1. Integrale oplossingen

  Wereldwijde experts leveren lokale oplossingen die afgestemd zijn op jouw bedrijfsdoelen: van werknemerservaring tot stakeholdertevredenheid, van operationele topprestaties tot self-delivery.

  We leveren facilitymanagement, projectmanagement en advies- en transactiediensten. Zo creëren we transformationele waarde met een grote impact.

 1. Uitmuntend accountbeheer

  Door ons operationele model is er één aanspreekpunt dat ervoor zorgt dat onze diensten optimaal zijn afgestemd op jouw doelstellingen.
  Dit zorgt voor inzichtelijke besluitvorming over kosten, kwaliteit, snelheid, risico en ervaring.

  Ons wereldwijde netwerk en onze kennisbeheerplatforms leggen consistent best practices en oplossingen vast en delen deze met onze accountteams, zodat zij steeds meer waarde kunnen leveren.

 1. Data en inzichten

  We investeren in onze mensen en technologie, waardoor we uitstekende datasets verzamelen, nauwkeurigheid garanderen en bruikbare inzichten leveren voor complexe vraagstukken.

  CBRE’s kennis en inzet van kapitaal en intellectuele hulpbronnen leiden tot resultaten van wereldklasse.

Verduurzaming van vastgoed

Versnel uw reis naar net-zero. Verbeter de veerkracht en betrouwbaarheid van jouw onroerend goed en verlaag de totale eigendomskosten van je portefeuille via het geïntegreerde bedrijfsmodel voor facility management.

energy-and-sustainability-transformation-topic-hero-module-2760x828

Uitgelichte mogelijkheden

Werken bij

Heb je ooit een carrière in vastgoed overwogen?
Ontdek de uiteenlopende functies binnen onze organisatie.
Van stageplaatsen en management tot financiën en marketing: er zijn volop carrièremogelijkheden.

business-anayltics-careers-1424x1068

Contact

Ook interessant

 • Insights & Research

  Adaptive Spaces

  Ontdek de mogelijkheden van elke ruimte met onze deskundigen die innovaties brengen in fysiekeomgevingen voorelk vastgoedtype of sector.

 • Insights & Research

  Evolving workforces

  Werf toptalenten en versterk jouw team zodat je resultaten kan leveren met perspectieven die het potentieel van jouw vastgoed kan ontsluiten en het personeel inspireert in hun ambities.

 • Insights & Research

  The Future of Work

  Hoe en waar zaken worden gedaan, is fundamenteel veranderd. Onze data, inzichten en oplossingen helpen jou het nieuwe werken in de toekomst te begrijpen, te plannen en vorm te geven.