Werkplekconcept ontwikkelen

Healthy Offices

Mensen zijn actiever bezig met gezondheid en welzijn. Dit willen we ook op hun werk kunnen voortzetten. Daarom helpt CBRE jou aan een gezonde werkomgeving.

healthy-offices-basichero-972x1296

Wetenschappelijk onderbouwde oplossingen

Succesvolle mensen vormen het economisch succes van een organisatie. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat een gezonde en gelukkige medewerker het beste uit zichzelf wil halen en dit uit zich in een groter prestatievermogen.

E-paper

Welke impact heeft een gezonde werkomgeving op het functioneren van mensen? Kijk hoe je kantoorruimtes anders kunt inrichten.

Bijdragen aan onderzoek en debat over dit actuele onderwerp

Als één van de founding fathers, zijn wij sinds 2016 lid van het Blue Building Instituut. Daarnaast zijn we sinds 2014 betrokken bij de wereldwijde campagne Better Places for People onder leiding van de World Green Building Council.

Healthy Offices QuickScan

Benieuwd hoe uw kantoor welzijn, gezondheid, én prestatievermogen van medewerkers ondersteunt?

ctabreaker-healthyoffices-quickscan-1424x1146

Gerelateerde diensten

  • Haal alles uit je vastgoed met onze innovatieve beheeroplossingen, geavanceerde technologie en unieke voorzieningen.

  • De juiste werkplek verbindt collega's met elkaar, waardoor ze veerkrachtiger zijn en beter samenwerken. Bovendien trek je meer nieuwe talenten aan én houd je ze makkelijker binnenboord.

  • Onze manier van werken is de afgelopen jaren blijvend veranderd en thuiswerken blijft de norm. Dit heeft grote impact op onze kantoren.