Capital Markets

Indirect beleggen in vastgoed

Bij CBRE zetten we onze kennis, ervaring en ons internationale netwerk in om je succesvol aan institutionele beleggers te koppelen.

healthcare-hero-972x1296

Onze USP’s

 • Resultaatgericht maatwerk, hoogwaardige oplossingen
 • Uitgebreid lokaal en internationaal netwerk
 • Brede en diepgaande kennis van vastgoedfondsen en institutioneel vermogen
 • Persoonlijke service, korte lijnen

Succesvol gekoppeld aan institutionele beleggers

Ben je op zoek naar kapitaal voor een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds, een clubdeal of bijvoorbeeld een joint venture? Bij CBRE zetten we onze kennis, ervaring en ons internationale netwerk in om je succesvol aan institutionele beleggers te koppelen.

 1. Lokaal en internationaal netwerk

  Equity aantrekken voor een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds, een clubdeal of joint venture begint bij een groot netwerk. Onze specialisten kennen feilloos de weg binnen de nationale en internationale vastgoed- en (institutionele) beleggersmarkt. Hierdoor kunnen we de zoektocht zowel lokaal toespitsen als internationaal uitbreiden, en brengen we binnen- én buitenlandse beleggingen binnen bereik.
 2. 365° kennis en kunde

  Een groot netwerk is een belangrijke, maar niet de enige voorwaarde om succesvol equity aan te trekken. Naast diepgaande kennis op financieel, fiscaal, juridisch en vastgoed-gebied, hebben we ook de commerciële kunde in huis om het fonds of de joint venture sterker in de markt te zetten. Doordat we weten wat institutionele beleggers wensen en eisen, kunnen we de propositie strategisch aanscherpen. Zo vergroten we de slagingskans van de zoektocht.
 3. Vindingrijke vakidioten

  We willen dat een equity-zoektocht optimaal resultaat oplevert. Daarom bieden we maatwerk en gaan we tot het gaatje om de beste oplossing te vinden. Is het beter om een fonds om te zetten in een joint venture of clubdeal, dan helpen we bij de herstructurering en zoeken we beleggers bij de nieuwe propositie. Zitten er bijzonderheden aan je vastgoedportefeuille, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid? Dan duiken we samen met experts de inhoud in om dit strategisch in je aanbod te incorporeren.

Contact