Foto van Maarten van Wendel de Joode

Maarten van Wendel de Joode

Associate Director Capital Markets - Afgevaardigde namens medewerkers

Over Maarten

Maarten is in 2014 begonnen als trainee bij CBRE en is inmiddels via verschillende functies doorgegroeid naar Associate Director. Ook is hij sinds 2020 lid van het algemeen bestuur, als afgevaardigde van de interne DNA-groep van CBRE. In deze rol vertegenwoordigt hij de collega’s bij het bestuur en geeft hen via deze weg meer inspraak in de besluitvorming.

Samen met het Special Projects-team houdt Maarten zich dagelijks bezig met advies en begeleiding bij aan- of verkooptrajecten alsmede het optimaliseren van vastgoed specifieke (ontwikkel)vraagstukken. Hij opereert sectoroverschrijdend en richt zich op atypische businesscases, variërend van forward funding sales, sale en leasebacktransacties tot herontwikkelingsplannen en ontwikkellocaties. Maarten heeft zich voor zijn overstap naar het Special Projects-team breed ontwikkeld en is zodoende thuis in winkelvastgoed, woningen en kantoren, individuele object en uitgebreide portefeuilles.

CBRE heeft een heleboel gemotiveerde en slimme mensen in huis. In mijn rol geef ik onze collega’s meer inspraak binnen de besluitvorming. Zo verstevigen we onze organisatie van binnenuit, blijven we één geheel en worden alle stemmen gehoord.
Maarten van Wendel de JoodeAssociate Director Capital Markets - Afgevaardigde namens medewerkers