Kantoor

Den Haag

Stad van internationale rechtscolleges en zetel van Nederlandse regering, met chique, historische wijken en kantoorgebieden van internationale allure.

wtc-the-hague-972x1296

Kom in contact

Adres

The Hague
WTC Den Haag, Pr. Margrietplantsoen 82
Den Haag, 2595 BR

Routebeschrijving

Het team in Den Haag kent de bijzondere structuur van de Haagse vastgoedmarkt zeer goed en heeft een actief relatienetwerk met overheidsgebruikers, internationale organisaties en Nederlandse zakelijke spelers.

Samenwerking met andere vastgoed- en huisvestingsspecialisten binnen CBRE is kenmerkend voor het Haagse team. Voor veel klanten is onze multidisciplinaire aanpak een waardevolle toevoeging op de sterk persoonlijke benadering door onze consultants in Den Haag. Het geeft garantie op hoge kwaliteit huisvestings- en vastgoedadvies en inzicht in de laatste ontwikkelingen in de Haagse vastgoedmarkt.

Eindgebruikers en vastgoedeigenaren in de Haagse regio vinden bij ons een deskundig, haarscherp advies voor hun vastgoedvraag en begeleiding bij de realisatie ervan. Of het nu gaat om huisvesting in historische panden in de binnenstad of om grootschalige renovatie van bestaande kantoorgebouwen. Ons enthousiaste team zorgt voor de juiste mix van expertise en betrokkenheid bij ieder project.

Actuele aanbod van kantoorruimtes in Den Haag

Benieuwd naar het actuele aanbod van kantoorruimtes in Den Haag? Bekijk het hier.

the-hague-office-cta-887x740