CBRE Café

CBRE Café

Het CBRE Café is een gastvrije ontmoetingsplek. Hier komen we samen met klanten, leveranciers en andere bezoekers van The CORE. In het CBRE Café vind je een bar met goede koffie van een barista, je kunt er ontbijten en lunchen en er staat muziek aan. Werken en ontmoeten gaan in het CBRE Café hand in hand.
Werkplaats

Werkplaats

In de Werkplaats worden ideeën verder uitgewerkt. Multidisciplinaire teams werken er aan grote tafels, die via de CBRE 360-app gereserveerd kunnen worden. De Werkplaats is een groene omgeving met veel bedrijvigheid. Hier worden meters gemaakt en hersenspinsels geconcretiseerd.
Client Lab

Client Lab

In het Client Lab faciliteren we creativiteit en innovatie. De deels open, deels gesloten ruimtes – de wanden zijn flexibel – bieden volop ruimte om samen met klanten te werken aan nieuwe ideeën en ontwikkelingen. In dit deel van het gebouw staat samenwerken centraal. Het Lab, uitgerust met demo-ruimte, is ook de plek waar we onze eigen events kunnen houden.
Focus zone

Focus zone

De Focus Zone, op de tweede verdieping van de verbouwde garage, is de plek waar we geconcentreerd kunnen werken, mede dankzij (bio)dynamische verlichting. Hier vind je straks werkplekken in verschillende soorten en maten. In de Focus Zone gaan we onze hersens kraken, berekeningen maken en onderzoeken voorbereiden en uitwerken.

Vragen?

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Updates

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom The Core? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief: The Core Countdown.