Vastgoedtype

Zorgvastgoed

Hoe belangrijk en bepalend gebouwen in het zorgdomein ook zijn, uiteindelijk draait alles om één ding: de allerbeste zorg. We ondersteunen jou bij die vastgoedzorgen. Allesomvattende oplossingen voor vastgoed en faciliteiten in de gezondheidszorg, voor betere patiëntresultaten en gezondere gemeenschappen.

gettyImages-1212101211_healthcare

Voor beleggers

Meer over investeren

Met nuttige inzichten en praktische strategieën helpen we je impact maken met je zorgvastgoed.

Lees meer

Wij staan midden in de zorg- en vastgoedmarkt, en zijn daardoor als geen ander in staat om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Daarnaast adviseren wij je over elk aspect van je belegging: van aankoop tot verhuur en van waardebepaling tot financiering. Zo ben jij verzekerd van een passende en impactvolle investering.

In samenwerking met investeerders en exploitanten van zorgvastgoed leveren wij allerlei diensten aan onze cliënten in elke categorie gezondheidszorg: advisering, aankoop, debt & structured finance, waardebepaling, vastgoedbeheer, verhuur en verkoop.

Voor zorginstellingen

Meer over huisvesting & locatiekeuze

Beproefde en gerichte oplossingen voor elk onderdeel van je zorgomgeving.

Lees meer

De ervaring van je patiënten staat op één. Daarom gaan we samen met jou aan de slag met de veiligheid, uitstraling en prestaties van je zorgomgeving. We adviseren je onder meer over je ruimtegebruik, helpen bij transacties en kijken met je mee naar risicobeheersing. Zo krijg je grip op je vastgoed.

Gerelateerde diensten

Latest Healthcare Insights

Contact