Huisvesting & Locatiekeuze

Werkplekconcept ontwikkelen

Een fusie, reorganisatie of radicale cultuurshift: als je organisatie ingrijpend verandert, is het belangrijk dat je werkplek meebeweegt. We onderzoeken welk concept het beste aansluit bij je organisatie, en ondersteunen je bij de implementatie.

Workplace-solutions-hero-972x1296

Complete aanpak

Veel organisaties bewegen naar een hybride manier van werken, waarin medewerkers afwisselend op kantoor en in virtuele ruimtes met elkaar samenwerken. Die ontwikkeling brengt uitdagingen met zich mee. Want wat doe je als je kantoor structureel onderbezet blijft? En hoe zorg je dat collega’s ook op afstand effectief kunnen samenwerken? Een succesvol werkplekconcept heeft oog voor zowel de fysieke als virtuele werkplek – voor de bricks én bytes. Daarom kijken onze werkplekstrategen met een holistische blik naar je vraagstuk. Zo werken we toe naar een optimale Workplace Experience over de hele linie.

Data-driven strategie

Een succesvol werkplekconcept begint niet aan de tekentafel, maar bij inzicht in de werkpatronen en behoeften binnen je organisatie. Aan de hand van gesprekken met stakeholders en een online workmode survey brengen we daarom business-breed in kaart wie wat doet, en hoe. Deze data werken we uit in persona’s, die de verschillende typen medewerkers binnen je organisatie inzichtelijk maken. Zo leggen we de basis voor een concept dat naadloos aansluit bij degenen die het gaan gebruiken: je medewerkers.

Effectief change-management

De overgang naar een nieuw werkplekconcept kan grote impact hebben op je organisatie: vaak betekent het dat medewerkers andere gewoontes moeten ontwikkelen. Dat vraag om coaching, begeleiding – en geduld. De change management-specialisten van CBRE helpen je bij het opstellen van een resultaatgericht veranderprogramma, met heldere afspraken over de nieuwe manier van werken. Zo lang als nodig is, houden we vinger aan de pols. Worden de afspraken nageleefd? Wat kunnen we doen om het concept nog beter in je organisatie in te burgeren?

Een complete handleiding voor hybride werken

Vraag de whitepaper aan en ontdek hoe je aan de slag kunt met een hybride oplossing die past bij jouw organisatie.

$name

Core Talks by CBRE

Tijdens de Core Talks by CBRE zoomen we in op vraagstukken die we als werknemers, werkgevers en ondernemers gemeen hebben. Een gratis kennisevent dat draait om inspiratie, verbinding en actualiteit.

$name

Gerelateerde inzichten

 • Bouwen aan de vastgoedoplossingen van morgen betekent vandaag in actie komen op het gebied van duurzaamheid.

 • Insights & Research

  The Future of Work

  Hoe en waar zaken worden gedaan, is fundamenteel veranderd. Onze data, inzichten en oplossingen helpen jou het nieuwe werken in de toekomst te begrijpen, te plannen en vorm te geven.

 • Insights & Research

  Evolving workforces

  Werf toptalenten en versterk jouw team zodat je resultaten kan leveren met perspectieven die het potentieel van jouw vastgoed kan ontsluiten en het personeel inspireert in hun ambities.