Huisvesting & locatiekeuze

Portfolio strategie

Positioneer je vastgoed als een actieve asset. Onze uitgebreide portefeuille-analyse legt kansen bloot en levert praktische strategieën op, volledig afgestemd op je bedrijf en doelen.

portfolio-optimization-hero-972x1296

Diepgaande expertise, holistische benadering

Onze accountstrategen ontwikkelen jaarlijks portefeuillestrategieën, voeren je toekomstplan uit en beheren je portefeuille- en locatieplannen. Ze slaan een brug tussen CBRE en klanten. Ze fungeren als jouw spreekbuis en geven inzichten vanuit onze organisatie. Ons doorgewinterde team heeft uitgebreide kennis en ervaring tot z’n beschikking en levert complete oplossingen, waaronder leaseadministratie, portefeuillediagnose, gebruikersbeheer en flexibele ruimteoplossingen.

Ongeëvenaarde intelligentie en technologie

Uitzonderlijke prestaties en ruime marges zijn belangrijker dan ooit. Kostenbesparingen en operationele efficiëntie binnen je vastgoedportefeuille zijn daarom van cruciaal belang voor het beste resultaat. Daarom heeft CBRE de Portfolio Optimizer ontwikkeld: een krachtige tool die data van je portefeuille combineert met marktinformatie om efficiëntie- en kostenbesparingskansen te signaleren.

End-to-end oplossingen, praktische strategieën

Onze strategen weten precies wat er nodig is voor succes. Ze werken nauw samen om strategieën op elkaar af te stemmen, kosten te verlagen, sturing te geven en meetbare waarde toe te voegen aan je business.

Contact

Ook interessant

 • Bouwen aan de vastgoedoplossingen van morgen betekent vandaag in actie komen op het gebied van duurzaamheid.

 • Insights & Research

  The Future of Work

  Hoe en waar zaken worden gedaan, is fundamenteel veranderd. Onze data, inzichten en oplossingen helpen jou het nieuwe werken in de toekomst te begrijpen, te plannen en vorm te geven.

 • Insights & Research

  Evolving workforces

  Werf toptalenten en versterk jouw team zodat je resultaten kan leveren met perspectieven die het potentieel van jouw vastgoed kan ontsluiten en het personeel inspireert in hun ambities.