Vastgoed- & portfoliobeheer

Facilities management

Haal het optimale uit je werkplek en behaal succes met facilitymanagement en onderhoudsdiensten van goede kwaliteit.

l2-facilities-managment-hero-972x1296

Over deze dienst

Via ons integrated facilitymanagement leveren we oplossingen die alle aspecten van je operatie verbinden en verbeteren.Ons end-to-end bedrijfsmodel verenigt mensen, activa, gegevens, technologie, budgetten, contracten en onze wereldwijde supplychain. Zo stimuleren we onze prestaties en bedrijfsproductiviteit. Onze oplossingen sluiten aan bij belangrijke wensen van klanten, van multinationals tot lokale ondernemingen. Zo bieden we on demand facilitaire ondersteuning, besteden we ruim aandacht aan datacenters en verliezen we de kritieke activiteiten nooit uit het oog.

Ons model

We hebben zeer veel ervaring met integrated facilitymanagement, overal ter wereld. Ons wereldwijde operationele model is gericht op harde diensten, ondersteund door technologie en de beste leveranciers. We voeren veel technische onderhoudsopdrachten uit in verschillende landen. Bovendien garanderen we onze klanten een unieke service. Onze werkorders zijn 29% goedkoper dan die van leveranciers in sector. En dat terwijl onze onderhoudsteams beter scoren op het gebied van klanttevredenheid en responspercentages. We leveren service via single-source verantwoording, gestroomlijnde activiteiten en partnerinkoop. Zo verlagen we je kosten, verbeteren we de uptime en stimuleren we de beleving op je werkplek.

Klantgerichte oplossingen

Organisatie

Voor multinationals in alle vastgoedklassen
CBRE beheert de gebouwen van ’s werelds grootste corporate gebruikers. We werken nauw samen met de multidisciplinaire leiders van onze klanten om toegewijde, on-site expertise te leveren, volledig afgestemd op organisatiespecifieke doelen.

Lokaal

Voor losse, complexe en kritieke gebouwen en campusomgevingen
We hebben veel ervaring met technische facilitymanagementoplossingen. Lokaal geleverd en beheerd, per gebouw of aanbesteding.

Datacenters

Voor datacenters en bijbehorende kritieke activiteiten
Dankzij ons gepatenteerde Critical Environments Risk Management (CERMTM) garanderen we een uptime van 99,999%. Hierbij ligt de focus op vermindering van een van de grootste risico: de mens. Meer weten.  

On Demand

Voor verspreide vastgoedportefeuilles met meerdere locaties in de Verenigde Staten en Canada
CBRE’s FacilitySource helpt grote, verspreide gebruikers aan facilitaire oplossingen op maat. Het uniforme platform voor werkopdrachten en gebouwbeheer biedt diepgravende gegevensanalyses en toegang tot een geverifieerd leveranciersnetwerk.

Geïntegreerde oplossingen voor laboratoria

Voor hightouch laboratoria, onderzoeks- en ontwikkelingscentra en farmaceutische faciliteiten
Voor organisaties in de biowetenschappelijke industrie vermindert CBRE de inefficiënties van laboratoria en maximaliseren we het gebruik van laboratoriumassets. Dit doen we via een groot aanbod van diensten voor instrument-, onderhouds- en activamanagement, kwalitatieve gegevensintegratie en strategische allianties met Original Equipment Manufacturers (OEM). Meer weten.

Onderhoud van uitrusting voor materiaalbehandeling

Voor kritieke sortering en materiaalverwerking ter ondersteuning van logistieke en distributieactiviteiten
CBRE wil het groeiende aanbod van kritieke sorteerapparatuur in de sector tegengaan. Daarom bieden we een totaaloplossing voor diensten, waaronder mechanisch, elektrisch en variabel frequentie-aandrijvingsonderhoud.

Markten waarin we actief zijn

  • Wij leveren diensten en producten op maat voor technologie-, media- en telecombedrijven in elke ontwikkelingsfase.

  • Van grootschalige distributiecentra tot cityhubs, van last mile delivery tot flitsbezorging: een effectieve, toekomstbestendige logistiekstrategie staat of valt met strategische vastgoedlocaties en een efficiënte, moderne supplychain. Wij bieden je vastgoedoplossingen op maat.

  • Complete oplossingen voor vastgoed en faciliteiten in de gezondheidszorg, voor betere patiëntresultaten en gezondere gemeenschappen.

  • Energiemaatschappijen begeven zich wereldwijd in een constant veranderend landschap. Dit vraagt om flexibele, passende en innovatieve vastgoedoplossingen – precies wat wij doen.

  • Voor vastgoedoplossingen die je biowetenschappelijke organisatie ondersteunen en versterken.

  • Grote delen van de retail zijn blijvend veranderd door e-commerce. Toch liggen er nog genoeg kansen. Met behulp data en kwalitatieve kennis navigeren we beleggers, eigenaren, ontwikkelaars en retailers naar succes.

Contact

Blijf op de hoogte

Neem contact op en kom meer te weten over onze oplossingen op het gebied van facilitymanagement.

Oplossingen voor smart gebouwen

CBRE biedt expertise op het gebied van smart gebouwen, waarin efficiëntie, duurzaamheid en werkplekbeleving samenkomen.

1

Ook interessant