Actuele, betrouwbare, complete data

 
CBRE Research is dé kennisautoriteit van de commerciële vastgoedmarkt. Wij kennen en onderzoeken de actuele ontwikkelingen en bieden onze klanten heldere inzichten over de impact op hun sector. Onze researchresultaten zijn compleet, betrouwbaar en altijd actueel. Met onze data en de informatie uit onze rapporten kunt u anticiperen op komende ontwikkelingen en aan een voorsprong bouwen op uw concurrenten.

 

Omvangrijk netwerk van specialisten

 
Omdat we weten dat belangrijke besluiten genomen worden op basis van onze research, zorgen we dat de informatie feilloos is en van uitzonderlijke kwaliteit. Als researchers maken we gebruik van een omvangrijk netwerk van specialisten in alle sectoren, in Nederland en internationaal. We benutten dit bij het samenstellen van de rapporten en om de uitkomsten te toetsen, alvorens we deze publiceren.

 

Research op maat

 
Naast onze uitgebreide marktinformatie over de verschillende vastgoedsectoren en onze diepgaande onderzoeken over specifieke trends, kunnen wij u ook voorzien van een rapportage op maat. Een andere invalshoek, meer detail in de informatie of misschien aanvullend onderzoek, wij zijn u graag van dienst.