De vastgoedsector is een van de grootste bijdragers aan de uitstoot van broeikasgassen en heeft daardoor een leidende rol in de transitie naar een duurzame maatschappij.

Wij geloven dat CBRE en haar partners de vastgoedsector naar een duurzame toekomst kunnen brengen. De projecten waar we aan werken vormen de toekomst van commercieel vastgoed en zijn daarmee cruciaal voor het behalen van klimaatdoelstellingen. Onze doelstelling is om samen met jou 25% van de CO2 reductiedoelstelling voor commercieel vastgoed uit het klimaatakkoord te realiseren vóór 2030.

We gaan daarom twee dingen doen:

  • Gedurende 2020 integreren we duurzaamheidsadvies als een standaard onderdeel in al onze dienstverlening. Niet als bijlage, maar als een geïntegreerd onderdeel van elke service die we bieden.
  • Vanaf 2020 monitoren we de energieconsumptie en CO2-reductie van elk gebouw waar we aan werken. De resultaten delen we met onze klanten.

Doe mee en maak echt impactWie kan meedoen? Gebruikers, eigenaren en ontwikkelaars van en beleggers in commerciële vastgoedobjecten kunnen meedoen.

Als je met CBRE werkt, maken jij en je gebouw automatisch deel uit van dit project en werken we samen met jou aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Je hebt echter de mogelijkheid om meer bij te dragen aan onze gezamenlijke opgave.

 

Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen contact met je op over het toevoegen van gebouwen in jouw bezit of beheer in ons platform. Wij zullen je om toestemming vragen om het energie- en gasverbruik van deze gebouwen te monitoren, zodat je kunt zien welke echte impact jij met je gebouwen maakt.

 

Via een digitaal platform geven wij je straks inzicht in de energieconsumptie en CO2-uitstoot van jouw gebouwen of portefeuille. Dit platform bevat onder meer de prestaties en trends van deze emissies ten opzichte van benchmarks, toekomstige regelgeving en geanonimiseerde concurrerende objecten.

CBRE wil met jou 25% van de totale CO2-reductiedoelstelling in Nederlands commercieel vastgoed realiseren.