Meld je aan voor de Real Estate Market Outlook 2022


Hier trappen we het nieuwe beleggingsjaar af, kijken we terug op de resultaten van 2021 en vooruit op de verwachtingen voor 2022. Dit doen we aan de hand van data en met de hulp van onze deskundige collega’s en gastspreker Steven van Belleghem.

Datum | Donderdag 27 januari 2022
Tijd | 9:00 uur tot 10:00 uur
Locatie | Online event - je ontvangt de link na registratie 

Waarde van de stad 

Door de coronapandemie gaan we anders wonen, werken en recreëren in de stad. Hierdoor staat de stedelijke omgeving voor een grote opgave: ze moet zich aanpassen om leefbaar te blijven voor bewoners én interessant voor beleggers. Tijdens onze Outlook gaan we uitgebreid in op de belangrijke rol van de vastgoedmarkt in deze aanpassing aan een nieuwe werkelijkheid. Tijdens deepdives staan we bovendien stil bij de belangrijkste ontwikkelingen binnen specifieke sectoren. Ten slotte werpt keynotespreker Steven van Belleghem een inspirerende blik op de toekomst van customer experience, waarin digitaal, empathie en verantwoordelijkheid centraal staan. 

Laat je ons weten of je erbij bent via onderstaande button? 
Real Estate Outlook Event 2022

Erik Langens & Sogol Azarbad
Dagvoorzitters

Erik en Sogol nemen de duorol van dagvoorzitter op zich. Of beter gezegd, die van talkshowhost. Want zij presenteren ons Outlook-event zoals Pauw & Witteman en je favoriete Op1-duo dat zouden doen. In een dynamische studio ontvangen ze verschillende deskundigen aan tafel en leiden ze het gesprek in goede banen. Hun ruime kennis van vastgoed en Capital Markets is daarbij onmisbaar.

Robert-Jan Peters
Head of Debt & Structured Finance

Robert-Jan stuurt ons Debt & Structured Finance-team aan en is daarmee de aangewezen persoon om inzicht te geven in de Nederlandse financieringsmarkt. Wat doen de traditionele partijen, hoe gaat kredietjaar 2022 eruitzien en welke invloed heeft duurzaamheid op de prijsstelling?

Sebastiaan van Nimwegen
Director Capital Markets

Sebastiaan licht de status van de Nederlandse vastgoedbeleggingsmarkt toe. Hoe staat de markt ervoor, hoe doen de verschillende sectoren het en wat kunnen beleggers verwachten van 2022? Daarnaast richt hij zich iets specifieker op de kantoorvastgoedmarkt, zijn eigen aandachtsgebied.

Frank Verwoerd
Head of Research NL

Als onze gloednieuwe Head of Research – en verantwoordelijke voor ons Outlook-rapport – is Frank uitstekend in staat om belangrijke ontwikkelingen en kansen op de vastgoedmarkt te signaleren. Dat niet alleen, hij ondersteunt en duidt deze met waardevolle data en relevante inzichten.

Jos Tromp
Head of Research EMEA

Vanuit EMEA-perspectief bespreekt Jos de economie en vastgoedmarkt. Hij signaleert economische trends, staat stil bij de lessen die we kunnen trekken uit de rest van de wereld en schetst een toekomstbeeld voor Europa.

Steven van Belleghem
keynotespreker

Steven is thought leader op het gebied van customer experience en een veelgevraagd keynotespreker. In zijn wereldwijde bestseller en keynotespeech The Offer You Can’t Refuse deelt hij zijn inspirerende ideeën over de toekomst van customer experience. Hierin is een belangrijke rol weggelegd voor onder meer gezond verstand, nieuwe technologieën en sociale verantwoordelijkheid.


Onze sectorspecialisten


Dit jaar staan we tijdens deepdives uitgebreider stil bij verschillende vastgoedsectoren, onder begeleiding van onze deskundige sectorspecialisten. Op basis van data gaan ze dieper in op de trends, uitdagingen én kansen in hun markten.