Weg naar herstel


We staan stil bij de Europese en binnenlandse vastgoedbeleggingsmarkt: hoe staan ze ervoor en wat zijn de verwachtingen voor 2021? Onze sectorspecialisten zoomen dieper in op de verschillende vastgoedsectoren. Ten slotte inspireert gastspreker en
thought leader Peter Hinssen ons met zijn keynote over radicale innovatie en het belang van ‘The Day After Tomorrow’.


 Datum     |    Donderdag 21 januari 2021
 Tijd     |    10.30 – 12.00 uur
 Locatie        |    Online event - je ontvangt de link na registratie

Een greep uit onze line-up


Jos Tromp
 

Vanuit EMEA-perspectief bespreekt Jos de economie en vastgoedmarkt. Hij signaleert economische trends, staat stil bij de lessen die we kunnen leren van de APAC-regio en schetst een toekomstbeeld voor Europa. Hierbij laat hij CBRE-collega’s uit verschillende landen aan het woord. Bart Verhelst
 

Bart licht de status toe van de Nederlandse vastgoedbeleggingsmarkt. De coronacrisis heeft gezorgd voor een turbulent 2020. Hoe staat de markt er nu voor, waar liggen de kansen en uitdagingen en wat kunnen we verwachten van 2021? Ten slotte licht hij toe hoe de weg naar herstel eruitziet.  


Peter Hinssen


Peter is serie-ondernemer, veelgevraagd keynotespreker én thought leader in radicale innovatie, leiderschap en de impact van digitale verandering op maatschappij en zakenwereld. In zijn keynote speech belicht hij de waarde van toekomstgericht denken en innoveren. Hoe ontsnap je aan de waan van de dag en loop je voorop in de markt van morgen?


Sectorspecialisten

Dit jaar staan we in break-outsessies uitgebreid stil bij de verschillende vastgoedsectoren, onder begeleiding van onze deskundige sectorspecialisten. Op basis van data gaan ze dieper in op de trends, uitdagingen én kansen in deze markten. 

EMEA Market Outlook 2021

In de EMEA Market Outlook 2021 blikken we vooruit op de ontwikkelingen in de Europese vastgoedinvesteringsmarkt.

Alvast een voorproefje?

Kijk dan onze Investment Update van 11 november terug.