Covid-19: Investment Update

Wat is de impact van corona op de economie, de vastgoedbeleggingsmarkt, financieringsmarkt en alle vastgoedsectoren? In de Real Estate Investment Update lees je de marktontwikkelingen en onze verwachtingen per sector, gebaseerd op de laatste inzichten en cijfers.

De Nederlandse vastgoedmarkt in kaart gebracht


De Nederlandse vastgoedmarkt presteert goed. Qua economische groei is Nederland over de piek heen, maar vastgoedbeleggingen behaalden de afgelopen jaren nog altijd het hoogste rendement, vergeleken met andere grote beleggingscategorieën zoals aandelen, obligaties en goud. In onze Real Estate Outlook lees je hoe de vastgoedmarkt er voor staat en welke ontwikkelingen we kunnen verwachten in 2020 en daarna.

Real Estate Outlook 2020


Binnenkort komt de Real Estate Outlook 2020 uit, waarin je alles leest over de Nederlandse vastgoedmarkt en onze verwachtingen voor de komende jaren. Waar liggen kansen in deze laat-cyclische, krappe markt? Onze prognoses laten zien dat er drie ‘routes naar rendement’ zijn. Deze presenteren we in het rapport.

 

Unlocking city potential

Het aantal transacties in de steden neemt af, terwijl deze juist investeringen nodig hebben om de verwachte groei door toenemende urbanisatie en bevolkingsgroei te faciliteren. In de Real Estate Outlook 2020 benoemen we manieren om oplossingen te bieden voor stedelijke problemen, die tegelijkertijd kansen bieden voor beleggers.

Veranderingen in vastgoedfinanciering

Nederlandse banken blijven nog altijd terughoudend als het gaat om de financiering van vastgoed. Verschillende (nieuwe) partijen spelen hierop in, zoals internationale financiers en financieringsplatformen. Dit is een blijvende verschuiving, die nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt.

Vorige edities van de Real Estate Outlook

Outlook Midyear Update 2019

Real Estate Outlook 2019