Dare to discover


De vastgoedwereld verandert in hoog tempo en dat zien wij terug in de behoeften van de sector. Niet met de stroom mee, maar juist buiten de gebaande paden durven gaan. Pas dan kom je tot innovatieve oplossingen die je helpen te anticiperen op deze steeds veranderende behoeften.  

Met het thema “Dare to Discover” hebben wij bezoekers uitgedaagt om tijdens Provada uit hun comfortzone te stappen.

Dit was ons programma

 

 

Welke toekomst voor vastgoedtaxatiesDe rol van de taxateur transformeert. Dit heeft alles te maken met de veranderende verwachtingen van de klant en vele technologische ontwikkelingen. Verschillende trends volgen elkaar snel op. Denk hierbij aan Blockchain, Big Data en Artificial Intelligence. Tijdens dit paneldebat gaat Roderick Smorenburg (Senior Director Valuation & Advisory) in op het veranderende vak van de taxateur en de technologieën die bijdragen aan deze evolutie.  

 

Beleggen in zorgvastgoed


 
Hoewel zorgvastgoed een relatief nieuwe markt is, zien steeds meer investeerders het als een interessant beleggingsproduct. Zo werd in 2017 een recordvolume van € 630 miljoen in deze nieuwe sector geïnvesteerd. Jeroen Hermus (Director Healthcare) neemt ons mee in de verdere ontwikkeling van zorgvastgoed en de kansen in de markt. 

 

 

In debat over de Rotterdamse kantorenmarkt


Samen met Gemeente Rotterdam organiseert CBRE een debat op Provada waarin we dieper ingaan op onze meest recente marktpublicatie: The Property Perspective Rotterdam. Marco Clarijs (Director Rotterdam Office) neemt deel aan dit debat over uiteenlopende stellingen over de Rotterdamse kantorenmarkt.


Op zoek naar de financiers van ondernemerschapNaast de grote financieringen zijn ook de kleinere transacties steeds meer in opkomst. Het is een booming markt met veel kansen. Robert-Jan Peters (Executive Director Debt & Structured Finance) gaat in op de laatste trends op financieringsgebied, en meer specifiek op de opkomst van deze micro-financieringen. Wie zijn de afnemers en welke financiers spelen hier al op in?