Steun voor minder kansrijke of hulpbehoevende groepen in de samenleving, dat vinden we belangrijk. Daarom steunt CBRE verschillende Nederlandse en internationale hulporganisaties en liefdadigheidsinstellingen.

Medewerkers in actie voor Nederlandse goede doelen


Veel van onze medewerkers zijn zeer betrokken bij liefdadigheidsprojecten en willen graag zelf een bijdrage leveren. De diversiteit aan initiatieven is dan ook groot:

Alpe d’Huzes Hardlopend de legendarische Alpe d’Huez bedwingen onder het motto ‘opgeven is geen optie’. CBRE-medewerkers deden het om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Stichting DON Onderzoek naar de oorzaak van diabetes is hard nodig om te komen tot echte oplossingen en uiteindelijk complete genezing. Wij steunen Stichting DON door te doneren en bij te dragen aan fundraising events.

KIKA 25% Van de kinderen met kanker overlijdt en KIKA wil de genezingskans naar 95% vergroten. Wij steunen KIKA in hun strijd tégen kinderkanker en vóór meer kindvriendelijke behandelingsmethodes.

Rode Kruis Charity Night Amsterdammers in nood helpen door financiële steun van het Amsterdamse bedrijfsleven. Dit jaar sponsorden wij een dinertafel tijdens de benefietavond en brachten in de veiling het hoogste bod uit op advertentieruimte in het FD.

Amsta Als trotse vriend van Amsta, maken we vakanties, een internetcafé of een bezoekje aan Artis mogelijk voor Amsterdamse ouderen en verstandelijk gehandicapten. Daarnaast bracht team Healthcare dit jaar  twee woonlocaties volledig in de kerstsfeer.

Make-A-Wish Kinderen met een levensbedreigende ziekte moeten soms ook even kind kunnen zijn in plaats van patiënt. Wij steunen Make-A-Wish daarom bij het vervullen van de liefste wensen van kinderen die ziek zijn.    

Zorggroep Charim Charim zet zich in voor het realiseren van de dromen, wensen en verlangens van ouderen. Wij helpen hen daarbij door bijzondere bijeenkomsten en projecten te sponsoren.


"Het geeft enorm veel energie om samen met collega's bij te dragen aan goede doelen. Met mooie initiatieven maken we een echt verschil, hoe klein dan ook. Ik vind het een eer om hier een centrale rol in te spelen."
Francis de Quack, Associate Director Asset Services én 'Charity Ambassador' bij CBRE 

Trots op ons partnership met Plan International


Plan International is een geweldig inspirerende organisatie die onafhankelijk werkt en wereldwijd vertegenwoordigd is. Al meer dan 75 jaar maken zij werkelijke veranderingen mogelijk in de levens van miljoenen kinderen.

Daarom hebben wij, samen met alle kantoren in Europa, Midden-Oosten en Afrika (CBRE EMEA), gekozen voor Plan International als onze internationale liefdadigheidspartner. Voor de periode 2017-2019 werken wij samen met Plan International aan:

Creating Safer Cities Steden horen veilig en tolerant te zijn, gelijke kansen te bieden voor iedereen en niemand buitensluiten. Met het wereldwijde programma Creating Safer Cities zetten wij ons samen met Plan International in voor de veilige steden waarin kinderen centraal staan.

Ebola crisis. Om de dodelijke Ebola-uitbraak in West-Afrika het hoofd te bieden, werken we samen met Plan International voor de bescherming van kinderen. En ook als de uitbraak onder controle is, helpen wij duizenden kinderen die door Ebola hun ouders hebben verloren.

Voor meer informatie over ons programma met Plan International stuurt u een e-mail naar [email protected].

Hulpverlening bij rampen


Sinds jaar en dag geeft CBRE financiële steun aan humanitaire en natuurrampen. Binnen EMEA hebben wij een Disaster Relief Committee die alle initiatieven voor fondsenwerving coördineert. Zij werken ook samen met onze wereldwijde CBRE Disaster Relief Foundation in de Verenigde Staten. In de afgelopen jaren hebben we vanuit de EMEA-regio meer dan € 500.000 gedoneerd aan de bestrijding van rampen op verschillende plekken in de wereld.