redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Zwolle

Dekking in Noordoost-Nederland met kantoor in dynamisch Zwolle.

CBRE Zwolle


Noordoost-Nederland is zich volop aan het ontwikkelen en biedt veel interessante kansen voor zowel beleggers als eindgebruikers.

CBRE opende haar kantoor in Zwolle eind 2017 als antwoord op de groeiende vraag naar vastgoedadvies. Team Zwolle kent de regio door en door en is actief in Noord-Oost Nederland.
 
De dagelijkse leiding is in handen van Alwin Rijpstra. “Als regionaal team kennen wij onze omgeving. We zijn op de hoogte van de regelgeving en weten wat er speelt,” vertelt Rijpstra. “Door ons inzicht in de lokale markten kunnen we klanten goed helpen met een volledige, integrale service. Daarmee voegen wij waarde toe aan de regio.” Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan het overzicht van onze diensten.

Nieuws

Aandacht voor sociaal kapitaal essentieel bij ‘hybride werken’

Nederlandse startups blijven de landelijke #1 banengroeimotor

Onze projecten

Analyse vastgoedmarkt

Analyse vastgoedmarkt

In dit rapport analyseren we de kantorenmarkt in Zwolle, Apeldoorn en Deventer.

Flynth

Dankzij de integrale dienstverlening van CBRE beschikt Flynth al binnen een jaar over een gecentraliseerd Programma van Eisen, een nieuw werkplekconcept en een nieuwe kantoorinrichting, waardoor de zoektocht naar geschikte locaties sterk wordt vereenvoudigd. Het pilotproject in Zwolle wordt in oktober 2018 geheel naar wens van de opdrachtgever afgerond.

Mazars

Wat met een mooie samenwerking begon in het Zuid-Westen van Nederland, heeft geleid tot een nieuw en duurzaam kantoor voor Mazars Apeldoorn. Werknemers kunnen hier in frisse en open ruimtes op een prettige wijze samenwerken.

CBRE Zwolle

Hanzelaan 351
8017 JM Zwolle
+31 38 303 2560

Transacties

Nysingh advocaten kiest voor Zwolle Trade Center

Nysingh advocaten en notarissen (hierna Nysingh) kiest ervoor om haar Zwolse kantoor te verhuizen naar het Zwolle Trade Center aan de Grote Voort.

Highbrook Investors verkoopt De Faun in Groningen

HighBrook Investors heeft De Faun, een iconisch object op de kop van de Herestraat in Groningen, verkocht aan de familie Bulten.

Contact

Alwin Rijpstra 800x604
Alwin Rijpstra
City Leader Noordoost-Nederland
+31 6 11 76 19 12

CBRE Zwolle

Hanzelaan 351
8017 JM Zwolle
+31 38 303 2560