Benieuwd naar het actuele aanbod in Zwolle en omstreken?

Kantoor Zwolle


Noordoost-Nederland is zich volop aan het ontwikkelen en biedt veel interessante kansen voor zowel beleggers als eindgebruikers.

CBRE opende haar kantoor in Zwolle eind 2017 als antwoord op de groeiende vraag naar vastgoedadvies. Team Zwolle kent de regio door en door en is vooral actief in Zwolle, Apeldoorn en Deventer.

De dagelijkse leiding is in handen van Alwin Rijpstra. “Als regionaal team kennen wij onze omgeving. We zijn op de hoogte van de regelgeving en weten wat er speelt,” vertelt Rijpstra. “Door ons inzicht in de lokale markten kunnen we klanten goed helpen met een volledige, integrale service. Daarmee voegen wij waarde toe aan de regio.” Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan het overzicht van onze diensten.

Onze projecten

Analyse vastgoedmarkt Noordoost-Nederland

Wilt u weten welke kansen wij zien op de vastgoedmarkt in Noordoost-Nederland? In ons rapport analyseren we de kantorenmarkt in Zwolle, Apeldoorn en Deventer en zetten we uiteen wat de mogelijkheden en aandachtspunten per stad zijn.

Flynth

Dankzij de integrale dienstverlening van CBRE beschikt Flynth al binnen een jaar over een gecentraliseerd Programma van Eisen, een nieuw werkplekconcept en een nieuwe kantoorinrichting, waardoor de zoektocht naar geschikte locaties sterk wordt vereenvoudigd. Het pilotproject in Zwolle wordt in oktober 2018 geheel naar wens van de opdrachtgever afgerond.

Mazars

Wat met een mooie samenwerking begon in het Zuid-Westen van Nederland, heeft geleid tot een nieuw en duurzaam kantoor voor Mazars Apeldoorn. Werknemers kunnen hier in frisse en open ruimtes op een prettige wijze samenwerken.

LinkedIn

Wil je geïnformeerd worden over vastgoedontwikkelingen in Nederland? Volg ons dan op LinkedIn voor de laatste trends.

Blijf up-to-date

Meer analyses van de kantorenmarkt ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.