redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading

Utrecht

Hojel City Center
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht
+31 (0)30 635 22 11

Met de vestiging van innovatieve en veelal snelgroeiende bedrijven wordt Utrecht steeds meer een Tech-stad. Meer weten over de ontwikkelingen in Utrecht?


Utrecht groeit met TMT-sector als motor


Uit onderzoek van CBRE blijkt dat de vastgoedopname in Utrecht groeit en steeds gevarieerder wordt. Naast de traditioneel nadrukkelijke aanwezigheid van de overheid en financiële dienstverlening, weten bedrijven in de sectoren zakelijke dienstverlening en technologie, media & telecom (TMT) Utrecht ook steeds vaker te vinden.

Utrecht staat niet zo zeer bekend als een Tech-stad. Toch nam de TMT-sector 16% van de kantooropname voor zijn rekening in de periode 2010-2017 Q3. Met de vestiging van innovatieve en veelal snelgroeiende bedrijven sluit de stad zich aan bij de grotere kantorenmarkten van Europa zoals Amsterdam, Berlijn en Stockholm, waar de TMT-sector de stuwende kracht achter de kantorenmarkt is.


Kantoor Utrecht


Sinds 2013 heeft CBRE een vestiging in Utrecht in gebouw Hojel City Centre, middenin het Central Business District dat destijds volop in (her)ontwikkeling was. Ons kantoor heeft een warme, rustige uitstraling. De typische CBRE-kleuren en het open en toch intieme kantoorconcept vormen een spannende setting tegen het fraaie uitzicht over het centrum van Utrecht.

Ons Utrechtse adviesteam beschikt over alle vastgoeddisciplines om vastgoedeigenaren en eindgebruikers op een integrale manier te bedienen met hoge kwaliteit vastgoed- en huisvestingsdiensten. Wij kennen ieder object en elke eindgebruiker in het Central Business District en in de andere bedrijfslocaties van de stad. Zoals Papendorp, Leidsche Rijn, Kanaleneiland of Rijnsweerd.

Door onze gevarieerde opdrachtenportefeuille in Utrecht en de centrale ligging van de stad, treft u in ons Utrechtse kantoor ook regelmatig collega’s van andere vestigingen. Het versterkt de sfeer van integraal samenwerken en kennis delen, waardoor het enthousiasme voor ons vak nog verder groeit.

Interessant voor u?

CBRE - Interieurarchitectuur - Portfolio - Accenture Utrecht 02

Accenture

Een nieuw kantoor dat qua uitstraling moet aansluiten bij het overall kantoor- en interieurconcept

SURF

Gezamenlijk en individueel, het nieuwe kantoor heeft het beide.

Utrecht

Hojel City Center
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht
+31 (0)30 635 22 11
Profielfoto van Siebe de Boo
Siebe de Boo
Director Utrecht Office
+31 (0) 30 635 22 11
+31 62 953 84 71