redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Jos Tromp 2 800x604

Jos Tromp

Head of Research, Continental Europe; Head of Thought Leadership and Data Strategy, EMEA

Transparantie en de juiste informatie leiden tot investeringsbeslissingen die de vastgoedsector verder brengen. Verbetering van die transparantie is daarom de missie van Jos en zijn team van researchprofessionals.

Jos Tromp Head of Research, Continental Europe; Head of Thought Leadership and Data Strategy, EMEA
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam

Expertise


  • Strategisch sparringspartner
  • Management
  • Kwaliteitsbewaking
  • Business Consultancy
  • Cross-border expertise
  • Investment Consultancy
  • Accuraat
  • Objectief
  • Betrouwbaar
  • Positief

 

Over Jos


Goed integraal vastgoedadvies berust op brede kennis. Met al bijna 15 jaar ervaring in het vak, weet Jos waar hij het over heeft. Niet alleen in Nederland, maar ook in Tsjechiƫ en Duitsland werkte hij in verschillende Europese rollen voor een breed scala aan vooraanstaande vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars.

Altijd fact-based, maar ook met zijn gedrevenheid en optimisme weet Jos mensen mee te krijgen. Mensen overtuigen om bij te willen dragen aan een positieve en duurzame ontwikkeling van de vastgoedsector. Jos gelooft dat mensen de ruimte geven om hun verantwoordelijkheid te nemen, de basis is voor groei.

Opdrachtgevers

Een breed scala aan vooraanstaande vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars uit binnen- en buitenland, waaronder Skanska, CBRE Global Investors en ProLogis.

Een persoonlijke noot

"Met een bijdrage van 20% is de vastgoedsector een voorname driver van een economie. Ontwikkelingen in de sector bepalen bovendien ook nog eens het woon-, werk- en leefgenot van ons allemaal. Dit motiveert mij om een bijdrage te leveren aan verdere professionalisering en vernieuwing van de sector door waarde toe te voegen op basis van feiten."

Recente Rapporten

EMEA Real Estate Market Outlook 2020

CBRE's jaarlijkse EMEA Market Outlook rapport geeft een uitgebreid overzicht van de vooruitzichten voor vastgoed in het komende jaar.
Jos Tromp Head of Research, Continental Europe; Head of Thought Leadership and Data Strategy, EMEA
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam