redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Rotterdam steeds aantrekkelijker als vestigingslocatie voor bedrijven

Meer inzichten over de Rotterdamse vastgoedmarkt?

Rotterdam | Kantoren

Central Post
Delftseplein 27M
3013 AA Rotterdam
+31 (0)10 300 48 00

Kantorenmarkt Rotterdam in beweging


Uit onderzoek van CBRE blijkt dat Rotterdam steeds aantrekkelijker wordt als vestigingslocatie. Dit komt onder andere door de modernisering van kantoren, de goede voorzieningen en de groei van het aantal hoogopgeleiden in de stad. 

De stedelijke economie maakt momenteel een transitie door, die op termijn kan leiden tot meer kantoorgebruik. En aangezien de beschikbaarheid van kantoorruimte in de andere G4 steden terugloopt, is het niet ondenkbaar dat de Maasstad in de nabije toekomst nieuwe bedrijven zal verwelkomen.
 
Ook beleggers hebben Rotterdam steeds meer in het vizier. Investeerders worden aangetrokken door aantrekkelijke aanvangsrendementen en de kansen die de optimalisatie van gebouwen op de Rotterdamse markt hebben.  


Kantoor Rotterdam

 
Sinds 2010 heeft CBRE een vestiging in Rotterdam in gebouw Central Post. Het kantoor is een verrassende mix van de Rotterdamse werkmentaliteit, elementen van het voormalig postsorteercentrum en de internationale professionaliteit van CBRE. Het straalt samenwerking en openheid uit, kenmerkend voor de aanpak van CBRE.

Ons team in Rotterdam heeft hart voor de stad en kent de lokale vastgoedmarkt door en door. Alle commerciƫle vastgoedobjecten hebben wij in beeld. Grote en kleine kantoorgebouwen, industriƫle en logistieke objecten, zorglocaties en winkels. Of deze nu liggen aan de Coolsingel, het Weena, de Kop van Zuid, Brainpark of in de regio Groot Rotterdam.

We zijn zeer betrokken bij onze Rotterdamse klanten en altijd op zoek naar de meerwaarde die we kunnen leveren. Binnen onze opdrachten, maar ook door organisaties met elkaar in contact te brengen. We zijn er trots op dat we met dit hardwerkende team in korte tijd marktleider zijn geworden in de Rotterdamse kantorenverhuur.

Nieuws

Startups en scaleups leidend voor kantoorgebieden van de toekomst

Duidelijke voorkeur voor stadscentra en mixed-use gebieden

Leegstandsniveau kantoren Rotterdam in korte tijd gehalveerd

Het aantal vierkante meters leegstaande kantoren in Rotterdam is sinds de piek in 2014 vrijwel gehalveerd (49%).

Contact

Marco Clarijs 800x604
Marco Clarijs
City Leader Rotterdam
+31 (0) 10 300 48 05

Rotterdam | Kantoren

Central Post
Delftseplein 27M
3013 AA Rotterdam
+31 (0)10 300 48 00