redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Marco-Vermeer2

Marco Vermeer

Senior Consultant Noordoost-Nederland

In 2017 maakte Marco de overstap naar CBRE. Als Senior Consultant volgt hij de vastgoedontwikkelingen in de regio Noordoost-Nederland op de voet, zodat hij opdrachtgevers van advies kan voorzien met de juiste timing en kansen kan verzilveren. Hierbij komt Marco’s technische achtergrond vaak goed van pas tijdens onderhandelingen en het afsluiten van gunstige contracten. 

Marco Vermeer Senior Consultant Noordoost-Nederland

Expertise

  • Adviseren van eindgebruikers, bijvoorbeeld stay vs. go-analyses
  • Transactieadvisering en onderhandeling bij het aanhuren van locaties voor eindgebruikers 
  • Naast commerciële en financiële scope ook een brede technische kennis van gebouwen en gebouwtechniek
  • Strategische advisering voor de korte en lange termijn op werkplek-, gebouw- en portefeuilleniveau
  • Advisering bij herontwikkeling en nieuwbouwprocessen 

Over

Na zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft is Marco zijn carrière gestart in de projectontwikkeling (2005-2008) om later bij een ingenieursbureau (2008-2010) te werken. In beide rollen vertegenwoordigde hij eigenaren van commercieel vastgoed. Hij vervolgde zijn carrière met het adviseren van huurders en gebruikers van commercieel vastgoed in een strategische en commerciële rol (2010-2017). Dit alles maakt Marco een ervaren adviseur die de verschillende kanten van het vastgoedspectrum begrijpt en beheerst.
Marco Vermeer Senior Consultant Noordoost-Nederland